آغازی دوباره

کتاب صوتی

کتاب صوتی آغازی دوباره

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از

شخصیت جدید تو هرروز صبح شکل می‌گیرد

نام اصلی: Fresh start study guide

ناشر: نشر نسل نواندیش

سال چاپ: 1399

شابک:

خلاصه:

کتاب آغازی دوباره، نوشته جول اوستین، خودسازی و موفقیت را از دیدگاه دین مسیحیت تعریف می‌کند و به شما می‌گوید که چگونه با بهره‌مندی از آموزه‌های مذهبی می‌توان درون خود را پرورش داد و به موفقیت دست یافت.
اولین قدم موردنیاز برای بهره‌گیری از همه ظرفیت‌هایتان و بهترین تصمیمی که می‌توانید در زندگیتان بگیرید، این است که خداوند را در مرکزی‌ترین نقطه از زندگی خود قرار دهید. رمز این نکته که روزانه یک زندگی خارق‌العاده را زیست کنید این است که ارتباط خود را با خداوند بهتر و زیباتر سازید. باید ریشه‌های خود را به خداوند وصل کنید تا موفق شوید قدرتش را دریافت کنید و جان دوباره بگیرید تا هر فکر و طرحی که برای شما دارد، به نتیجه برسد.

بشنوید:

هنرمندان:
صدابردار میلاد رحیمی
ادیتور آرش رستمی
تهیه کننده راضیه هاشمی

مدت زمان اثر: 4 ساعت و 15 دقیقه

...

...

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

کتاب صوتی اعلام می‌کنم اعلام می‌کنم

جوئل اوستین

کتاب صوتی چگونه پروانه شدم چگونه پروانه شدم

اروین دی یالوم

کتاب صوتی اینقدر عصبانی نباش اینقدر عصبانی نباش

رونالد تی. پاتر افرون

تازه‌های ماه‌آوا

میخائیل و مارگریتانویسنده: جولی لکسترام هایمزRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ مثلث عشقی میخائیل بولگاکف، نویسنده? مشهور مرشد و مارگریتا، یک مأمور پلیس مخفی استالین و مارگریتای فریبنده، برای هرسه? آنها در روسیه? دهه? 1930 عواقب اجتناب ناپذیری دارد. زمانه‌ای که ابراز عقیده با قوانین حکومتی سانسور می‌شد و به طور ترسناکی، آیینه? سرکوب سیاسی در جهان امروز است. ”

فکرهای خصوصینویسنده: یاسمن خلیلی‌فردRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ یاسمن خلیلی‌فرد در مجموعه داستان‌های فکرهای خصوصی سعی کرده تا به روابط و دغدغه آدم‌های امروزی بپردازد. او مشکلات جامعه مدرن را جان‌مایه‌ی داستان‌های این کتاب قرار داده است و در بیشتر داستان‌های این مجموعه می‌بینیم که طبقه‌ی متوسط جامعه چطور با گرفتاری‌ها و دغدغه‌هایی از جنس اجتماع امروز خود ما دست و پنجه نرم می‌کنند. خلیلی فرد در داستان‌های قبلی هم رویکرد اجتماعی خود را نشان داده است. او به زبانی ساده و صمیمی توانسته در این مجموعه هم مخاطب را با مردم جامعه‌ آشناتر کند. به نوعی می‌توان گفت که این کتاب پلی است بین خواننده و جامعه. داستان‌های این مجموعه قهرمان‌پرور نیستند آن‌ها شخصیت‌هایی هستند از بین خود ما و مردمی که هر روز با آن‌ها مواجه هستیم. قصه‌هایشان ملموس و باورپذیر است و فاصله آن‌ها با ما بسیار کم است. فضاسازی و خلق شخصیت‌های این کتاب به عشق، نفرت، حسرت و ناکامی‌هایی گره خورده‌اند که مخاطب گاهی در معرض قضاوت و گاهی با همدردی در انتظار سرنوشت آن‌هاست. یکی دیگر از نکاتی که خواننده را برای انتخاب این کتاب مجاب می‌کند تقابل شخصیت‌های این داستان‌ها با اصول و سنت‌هاست که در نوع خود با مهارت و ریزبینی نوشته شده است. ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools