تختخوابت را مرتب کن

کتاب صوتی

کتاب صوتی تختخوابت را مرتب کن

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از
برگردان حسین گازر

چیزهای کوچکی که می‌توانند زندگی‌ات و شاید دنیا را تغییر دهند

نام اصلی: Make Your Bed

ناشر: کتابراه

سال چاپ: ۱۳۹۶

شابک:

978-622-7064-10-0

خلاصه:

فرمانده ویلیام اچ مک‌ریون بازنشسته نیروی دریایی ایالات متحده است.او در حال حاضر رئیس دانشگاه تگزاس سیستم است.در این کتاب او درس‌ها و تجربیات ساده را که در تمرینات نیروی دریایی کسب کرده به عنوان درس‌هایی که در مقابل چالش‌های زندگی کارساز است بیان می‌کند.هم‌چنین در هر فصل داستان‌هایی درباره‌ی افرادی که با نظم، پشتکار، شرافت و شجاعت زندگی خود را ساخته و موفق بوده‌اند.

بشنوید:

هنرمندان:
صدابرداری و میکس آرش رستمی
انتخاب موسیقی رضا عمرانی
تهیه کننده راضیه هاشمی

تاریخ تولید اثر: آذر ماه 97

مدت زمان اثر: 2 ساعت و 33 دقیقه

...

...

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

تازه‌های ماه‌آوا

این کتاب شما را می‌خواباندنویسنده: جسامی هیبردRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ بی‌خوابی، فکر و خیال، استرس، و باز هم بی‌خوابی، این چرخه‌ی عذاب‌آوری است که می‌تواند تمام روزتان را خراب کند. بی‌خوابی یا بدخوابی عواقب هولناکی برای بدن دارد. حتی اگر خوابیدن را دوست نداشته باشید و بخواهید از بیست و چهار ساعت شبانه روز بیشترین استفاده را ببرید، باز هم نمی‌توانید بدنتان را از خواب محروم کنید. اما جای نگرانی نیست. «جسامی هیبرد» و «جو اسمار» اینجا هستند تا کمک کنند با ساده‌ترین روش‌ها خوابی آرام و باکیفیت داشته باشید. فرقی ندارد اگر یک شب، یک ماه یا یک سال درست نخوابیده‌اید، این کتاب به شما کمک می‌کند که راحت و بهتر بخوابید. نویسندگان با اطمینان اعلام کرده‌اند که راهکارهای این کتاب بی‌تردید مفید و اثرگذار هستند. به کمک همین راهکارهاست که می‌توانید عادت‌های بدخوابیدن را با عادت‌های مثبت جایگزین کنید. ”

مستند شنیداری گفتگو با نجف دریابندرینویسنده: مهدی مظفری ساوجیRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ در این کتاب اظهار نظرهای دریابندری درباره موضوعات مختلف اعم از فراز و فرودهای زندگی شخصی وی از جمله حضورش در موسسه انتشارات فرانکلین و فراز و نشیب فعالیت این موسسه، نگاه او به مقوله ترجمه و مهمترین ترجمه هایی که از وی و در روزگار وی منتشر شده است درج شده است. در کنار این مساله نگاه او به بایدها و نبایدهای زبان فارسی، داستان نویسی طنز و سینما نیز درج شده است. از مهمترین نویسندگانی که دریابندری در این کتاب به اظهار نظر درباره آنها پرداخته است می توان به دهخدا، جمالزاده، هدایت، چوبک، آل احمد، گلستان و علی محمد افغانی اشاره کرد. وی در بخشی از این کتاب درباره نثر جلال آل احمد می گوید: من با نثر مقاله های جلال آل احمد هیچ موافق نیستم. یعنی نثری که در مقاله هایش می بینید، چیزی ساخته و پرداخته خودش است و به اصطلاح چیزی ساخته و پرداخته خودش است و به چیزی نیست که آدم آرزومند همه مثل آن بنویسند. شما تصور کنید که اکر نویسندگان ما بخواهند ادای آل احمد را در بیاورند به کلی چیز بی خودی می شود. البته یادم هست که خودش هم در جایی گفته بود این طرز خرف زدن را از یک نویسنده فرانسوی یاد گرفته. یعنی در واقع ادای او را در آورده. سلین، خیال می کنم. به هر حال زمانی از سبک آل احمد که معروف است، دو سه نفری تقلید می کردند ولی همه آنها پی کارشان رفته اند. یعنی الان دیگر کسی به نثر آل احمد توجهی ندارد. این خیلی طبیعی است. برای اینکه نثر مقاله های او نثر فارسی پاکیزه درست و حسابی نبود. به اصطلاح من درآوردی بود. اما به نظر من نثر داستان های آل احمد شایان توجه است. ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools