رازهای قطعی کردن فروش

کتاب صوتی

کتاب صوتی رازهای قطعی کردن فروش

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از
نویسنده زیگ زیگلار

نام اصلی:

ناشر: نشر نسل نواندیش

سال چاپ:

شابک:

دسته بندی: روانشناسی

خلاصه:

زیگ زیگلار در این کتاب بیش از 100 بسته‌ی موفقیت برای متقاعدسازی در انواع مختلف ارائه می‌دهد و پاسخ‌های راهگشایی برای 700 سؤال در این زمینه مطرح می‌کند؛ پرسش‌هایی که چشمان شما را به روی احتمالات جدیدی که ممکن است تا کنون نادیده گرفته باشید باز خواهد کرد. این کتاب شامل هفت بخش است و هر بخش چندین فصل را در بر می‌گیرد. زیگلار در بخش اول کتاب به جنبه‌ی روانشناسی پروسه‌ی فروش می‌پردازد و مفهوم اعتبار نزد مشتری را در فصلی جداگانه بررسی می‌کند. در بخش دوم با عنوان «قلب حرفه‌ی فروش» به سراغ نگرش‌های ذهنی مختلف درباره‌ی خرید و فروش می‌رود. او در این قسمت نگرش شما نسبت به خودتان، نسبت به دیگران و نسبت به حرفه‌ی فروش را واکاوی می‌کند.

بشنوید:

هنرمندان:

مدت زمان اثر: 16 ساعت و 8 دقیقه

...

...

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

کتاب صوتی قدرت قدرت

راندا برن

کتاب صوتی صراحت بیان صراحت بیان

جودی مورفی

کتاب صوتی وابی سابی وابی سابی

نوبوئو سوزوکی

کتاب صوتی درد عشق درد عشق

لودرو رینزلر

کتاب صوتی قهرمان قهرمان

راندا برن

تازه‌های ماه‌آوا

راز جنگل پیرنویسنده: دینو بوتزاتیRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ سرهنگ سباستیانو پروکولو وارث حدودی نیمی از ارثیه دایی اش می شود که در حقیقت یک جنگل قدیمی و پیر است ولی هم این جنگل و هم خود سرهنگ عناصر سحرآمیز زیادی را همراه خویشتن دارد . در حقیقت در هر یک از درخت های جنگل یک جن لانه دارد که در طول داستان و در اثر معامله ای تا حدودی تحت اختیار سرهنگ در می آیند . بادی به نام ماتئو هست که گوش به فرمان سرهنگ است و .... داستانی درباره ی رابطه ی «انسان»، «جن» و عناصر طبیعت که نویسنده بر بستر یک روایت فانتزی و تخیلی، به این رابطه ها معانی اسطوره ای می بخشد. روایتی جذاب در ستایش طبیعت و رازهای نهفته در آن. «راز جنگل پیر» مرثیه ای درباره ی پایان طبیعت و مرگ انسان نیز هست. ”

دروغ سومنویسنده: آگوتا کریستفRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ کتاب دروغ سوم، سومین جلد از سه‌گانه‌ی دوقلوها اثر آگوتا کریستف است. این کتاب در سال 1991 منتشر شد. و مانند دو جلد اول این سه‌گانه بسیار پرطرفدار بود. انتشارات مروارید، ناشر تخصصی این سه‌گانه درباره‌ی این کتاب تنها یک جمله می‌نویسد: «بله زندگی هایی هست که از غمگین ترین کتاب ها هم غم انگیزترند.» و همین یک جمله برای ادامه‌ی خوانش این کتاب کافی است. ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools