نگاهی اجمالی به کتاب“ اغلب ما تصور میکنیم که آنچه رفتار و زندگی ما را اداره میکند تصمیمگیریهای ماست. فکر میکنیم که ما برای روز و هفته و عمرمان آزادانه تصمیم میگیریم و این تصمیمات را اجرا میکنیم. چنین تصوری به این دلیل است که از وجود قدرتهای مافوقی بهنام “پیشفرضها” غافلیم.
پیشفرض، تصوری است که در پسزمینه ذهن ما جای گرفته و همواره ما را به نوع خاصی از رفتار وامیدارد. پیشفرضها اربابهایی هستند که در درون ما زندگی میکنند و فرمانشان همواره حلقهای بر گوش ماست. با این حال حضور آنها برای ما چنان بدیهی است که کمتر به آن توجه میکنیم.
مثلا پیشفرض بعضی از ما این است که “دنیا جای کار کردن است” لذا باید از صبح تا شب بیوقفه کار کرد و کمتر استراحتی داشت”. پیشفرض بعضی دیگر این است که: “من مسؤول رفع مشکلات همه افراد خانوادهام هستم. هر مسالهای که روی بدهد منم که باید حلش کنم”. پیشفرض بعضی این است که: “من باید ایدهآل و بینقص باشم و سرزدن هر خطایی از من، گناهی نابخشودنی است”. برخی دیگر هم فرض میکنند که این دیگرانند که باید درباره بدی و خوبی رفتار آنان رأی بدهند، یا ارزش آنها را تعیین کنند…
بیگانه درون”، نوری به تاریکخانه این اربابهای خاموش میاندازد و چهره واقعی آنها را به ما نشان میدهد. ”
پینگنویسنده: استوارت ایوری گلد نگاهی اجمالی به کتاب“ کتاب پینگ: قورباغهای در جستجوی برکهای جدید نوشته استوارت ایوری گلد، داستانی انگیزشی درباره خودباوری، غلبه بر سختیها و موانع و ایجاد تغییر در زندگی است و به شما یاد میدهد برای اینکه زندگی بهتر و آیندهای روشنتر داشته باشید، باید تلاش کنید و ناامید نشوید.
پینگ داستانی ساده و الهامبخش درباره قورباغهای است که به خاطر تواناییاش در انجام پرشهای بلند، شهرت دارد. برکهای که پینگ در آن زندگی میکند مدتی است کم آب شده به همین دلیل او میخواهد به جایی بهتر برود. او در میان راه با جغد آشنا میشود، پرندهای که در حقیقت یک معلم با بصیرت است و از خرد و دانشش استفاده میکند تا پینگ را متقاعد کند قبل از رسیدن به مقصد یک سفر درونی و معنوی داشته باشد. در طول سفر همهچیز طبق برنامه پیش نمیرود و این جغد و قورباغه هر دو با هم چالشهای جدیدی را تجربه میکنند. ”