گریز پا

کتاب صوتی

کتاب صوتی گریز پا

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از
نویسنده آلیس مونرو

نام اصلی:

ناشر: نشر افق

سال چاپ:

شابک:

دسته بندی: داستان کوتاه

خلاصه:

آلیس مونرو با انتشار کتاب گریزپا جوایز و افتخارات بسیاری را از آن خود کرد. نسخه‌ی اصلی کتاب دربرگیرنده‌ی هشت داستان کوتاه به‌قلم این نویسنده‌ی سرشناس کانادایی است که در هریک از آن‌ها یک شخصیت را در مرکز اثر قرار داده و به حواشی و وقایع پیرامون او می‌پردازد. از میان هشت عنوانی که در کتاب اصلی گردآوری شده‌اند، در اثری که اکنون پیش روی شماست سه داستان «گریزپا»، «حرمت‌شکنی» و «نیرنگ‌ها» را می‌شنوید.

کارلا در بند ازدواجی نامناسب با همسرش کلارک قرار گرفته است. او به‌خاطر کلارک قید خانواده‌اش را زده است اما متوجه می‌شود که همسرش آنقدرها که فکر می‌کرد انسان مناسبی نیست. او به دنبال راهی می‌گردد تا خود را از شرّ این پیوند و حضور آزارگر کلارک خلاص کند. در داستان «گریزپا» با کارلا و چالش‌هایی که در زندگی شخصی خود دارد آشنا می‌شوید. در داستان دوم با عنوان «حرمت‌شکنی»، لورن، دختری جوان است که با زنی بزرگتر از خود به نام دِلفین آشنا می‌شود. اما این آشنایی تبعات نه‌چندان خوبی را برای لورن به همراه دارد. و در داستان سوم با نام «نیرنگ‌ها»، رابین دختری است که به‌خاطر بدشانسی و تفسیر نادرستی که از زندگی دارد، محکوم به تنهایی است. در هریک از این سه داستان با قلم جادویی آلیس مونرو به درون جهان شخصیت‌ها کشیده می‌شوید و لحظات التهاب و آسودگی را در کنار آن‌ها تجربه می‌کنید.

بشنوید:

هنرمندان:

مدت زمان اثر: 5 ساعت و 40 دقیقه

...

...

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

کتاب صوتی مسخ مسخ

فرانتس کافکا

کتاب صوتی بیابان تاتارها بیابان تاتارها

دینو بوتزاتی

کتاب صوتی گریز پا گریز پا

آلیس مونرو

کتاب صوتی شب های روشن شب های روشن

فئودور داستایفسکی

کتاب صوتی سوپرمارکت شبانه روزی سوپرمارکت شبانه روزی

سایاکا موراتا

کتاب صوتی شیطان به قتل می‌رسد شیطان به قتل می‌رسد

آگاتا کریستی

تازه‌های ماه‌آوا

اخبارنویسنده: آلن دوباتنRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ اخبار همه جا است. ما نمی توانیم این مطالب را مرتبا بررسی کنیم ، اما این مسئله چه چیزی را به ذهنمان می رساند؟ به ما هرگز آموخته نمی شود که چگونه از تورنت خبری که هر روز با آن روبرو می شویم ، استفاده کنیم ، آلن دوباتن نوسینده کتاب اخبار می گوید که این تأثیر زیادی بر حس ما دارد که چگونه زندگی خودمان را رهبری کنیم. آلن دوباتن در کتاب خیره کننده خود ، که بیست و پنج خبر باستانی را شامل می شود از جمله سقوط هواپیما ، قتل ، مصاحبه مشهور و رسوایی سیاسی آنها را به تجزیه و تحلیل های غیرمعمول شدید با هدف کمک به ما در هدایت اخباری که روزانه منتشر می شود بیان کرده است. او سوالاتی را مطرح می کند که چرا داستان های فاجعه بار غالبا اینقدر پرطرفدار می شوند؟ چه چیزی زندگی عاشقانه افراد مشهور را بسیار جالب می کند؟ چرا ما از تماشای بی اعتنایی سیاستمداران لذت می بریم؟ چرا اغتشاشات در سرزمین های دور دست اغلب خسته کننده است؟ و... او این مسائل را مطرح می کند تا پاسخی به این سوالات بیابد که «ما از خبر چه می خواهیم؟» و «خبر چه سودی به حال ما دارد؟» بعد از خواندن این کتاب، به هیچ وجه نگاه ما به اخبار هنرمندان، رسوایی های سیاسی، اخبار پیچیده ی اقتصادی، شرایط جوی و تصادفات نگاه سابق نخواهد بود. ”

تاک کوچولونویسنده: هانس کریستیان اندرسنRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ کوچکترین و ناچیزترین کمک ما به دیگران، حتی اگر کسی آن را به یاد نیاورد، از چشم پروردگار پنهان نمی ماند و به زیبایی دوچندان به زندگی خودمان بازمی گردد. ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools