باورهای غلط شما

کتاب صوتی

کتاب صوتی باورهای غلط شما

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از
نویسنده وین دایر
برگردان پروین ادیب

نام اصلی:

ناشر: نشر پارسه

سال چاپ: 1395

شابک:

دسته بندی: روانشناسی

خلاصه:

اگر از احساس ترس و نگرانی به ستوه آمده اید و حس می کنید در دام خودویرانی گرفتار شده اید، پس شما اسیر باورهای غلط هستید. از آنجا که چنین رویکردی به زندگی، سدی بر سر راه موفقیت و شادکامی است مطالعه این کتاب می تواند در شکستن این سد به شما کمک کند. وین دایر به شما می گوید که چگونه مسئولیت خود را بر عهده بگیرید و بحران های دشوار زندگی تان را مدیریت کنید. او راه های دستیابی به خوداتکایی و خودباوری و ابزارهای مورد نیاز برای کامیابی بیشتر در زندگی را در اختیارتان قرار می دهد.

بشنوید:

هنرمندان:
صدابرداری و میکس کیان شمس
تهیه کننده راضیه هاشمی

مدت زمان اثر: 10 ساعت و 17 دقیقه

...

...

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

کتاب صوتی قدرت قدرت

راندا برن

کتاب صوتی صراحت بیان صراحت بیان

جودی مورفی

کتاب صوتی وابی سابی وابی سابی

نوبوئو سوزوکی

کتاب صوتی درد عشق درد عشق

لودرو رینزلر

کتاب صوتی قهرمان قهرمان

راندا برن

تازه‌های ماه‌آوا

پول پول پول پولنویسنده: جان میلتون فاگRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ جان میلتون فاگ در کتاب پول پول پول پول، شما را با مفهوم بازاریابی شبکه‌ای و جنبه‌های مختلف آن، به طور کامل و با زبانی ساده آشنا می‌کند و به شما آموزش می‌دهد که چگونه بدون نیاز به هزینه‌های زیاد، کسب و کار شخصی خود را راه اندازی کنید. در بازاریابی شبکه‌ای می‌توان ثروتمند شد و در مقایسه با سایر مشاغل، عادلانه‌تر عمل می‌شود و فرصت مساوی برای کسب درآمدهای بالا وجود دارد. در اینجا اگر محدودیتی وجود داشته باشد، توسط خود شخص گذاشته می‌شود؛ وگرنه هیچ‌گونه تبعیض عرفی، نژادی، جنسیتی، سنی یا تجربه‌ای وجود ندارد. بازاریابی شبکه‌ای برای همه افراد یک فرصت درآمدزایی کاملاً برابر و یکسان را فراهم می‌کند. ”

یک گربه، یک مرد، یک مرگنویسنده: زولفو لیوانلیRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ << یک گربه،یک مرد، یک مرگ>> بازگویی دوروایت مختلف از یک واقعه است: سامی که پس ازتحمل زندان وشکنجه درترکیه به سوئد گریخته وپناهنده سیاسی شده است، همراه بادیگر پناهند گانی که ازکشورهای مختلف به آن جا روی آورده اند، دریخبندان استکهلم زندگی سردی راتجربه می کند. اوکه به دنبال یک عارضه روانی بستری شده دربیمارستان به یک وزیر سابق برمی خورد واین همان کسی است که گذشته تلخ سامی و آینده مبهم اورارقم زده است. سامی که از رفتار گربه ای به نام سیریکیت تاثیل پذیرفته ، درصدد انتقام بر می آید... ... شاهکاری واقعی که هم به لحاظ تکنیکی دراوج است وهم سرشار ازژرف کاوی های روان شناختی است. رمانی است که تنگنای گزینش میان کشتن وبخشودن رابه نیکوترین وجه تصویر کرده است. ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools