عطر گل‌های داوودی

کتاب صوتی

کتاب صوتی عطر گل‌های داوودی

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از

"دو داستان در یک کتاب"

نام اصلی: Odour of Chrysanthemums

ناشر: روزگار نو

سال چاپ: 1393

شابک:

978-622-7057-20-1

دسته بندی: ادبی هنری/ اجتماعی

خلاصه:

این کتاب تشکیل شده از دو داستان به نام‌های "عطر گل‌های داوودی" و "مرد نابینا" . فضای مشترک هر دو داستان روابط پیچیده خانوادگی افرادی است که با مسائل عاطفی مهمی روبرو می‌شوند.

بشنوید:

هنرمندان:
گوینده عمار تفتی
صدابرداری و میکس کیان شمس
انتخاب موسیقی رضا عمرانی
تهیه کننده راضیه هاشمی

تاریخ تولید اثر: تیرماه 97

مدت زمان اثر: 1 ساعت و 55 دقیقه

...

...

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

کتاب صوتی وضع بشر وضع بشر

هانا آرنت

کتاب صوتی شیر سیاه شیر سیاه

الیف شافاک

کتاب صوتی برای فرداها متشکرم برای فرداها متشکرم

والری تریرولیر

کتاب صوتی آدم کجا بودی؟ آدم کجا بودی؟

هاینریش بل

کتاب صوتی راز بین دو نفر راز بین دو نفر

کارن ام.مک‌منس

تازه‌های ماه‌آوا

ضحاک ماردوشنویسنده: علی اکبر سعیدی سیرجانیRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ کافی است کمی اهل شاهنامه‌خوانی باشیم تا بدانیم که سراسر ابیات این اثر سترگ را در دو نیمه می‌توان جای داد: نیمه‌ی خیر و نیکی و نیمه‌ی شر و پلیدی! اگرچه چهره‌ی منفور ضحاک در نیمه‌ی سیاه شاهنامه قرار می‌گیرد اما این نکته از اهمیت این شخصیت در داستان و باورهایی که درمورد او وجود داشته، کم نمی‌کند. علی‌اکبر سعیدی سیرجانی این‌بار هم سنت‌شکنی کرده و به‌جای‌اینکه از رستم و دلاوری‌هایش بگوید یا داد سخن از شجاعت کاوه بدهد، در کتاب صوتی ضحاک ماردوش کوشیده تا مروری بر شخصیت تاریک این حاکم ستمگر داشته باشد. این کتاب صوتی حاصل تلاش علمی و محققانه‌ی علی‌اکبر سعیدی سیرجانی است که در بازخوانی و بررسی ادبیات کهن تبحر بالایی دارد. ”

نگاهی اجمالی به کتاب

“ در این شماره کتاب شنبه، به بهانه بررسی چهار دوره ملتهب تاریخی، به ادبیات و رمان‌های برآمده از درون همین التهاب‌ها سری زدیم، وقایع تاریخی را بررسی کردیم و‌ از زندگی و آثار نویسندگانی که از تاثیر این وقایع نوشته‌اند حرف زدیم. یادداشت‌ها و روایت‌های این شماره هم در ارتباط با همین نگاه به تاریخ است. در بخش داستان ماه هم بخش سوم روایت حسین پاکدل را از روزهای کودکی‌ و نوجوانی‌اش در اصفهان می‌شنویم. ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools