نگاهی اجمالی به کتاب“ کتاب قدرت اراده نوشته ی پل ژاگو روش عملی تاثیر بر خویش، دیگران و سرنوشت را آموزش می دهد. حواس پنجگانه ما پیوسته تحت تاثیر احساسات متعددی هستند که بر ذهن و روان اثر میگذراند و چه خوب می شد اگر میتوانستیم تاثیر آنها را معقولانه سازیم.
در این کتاب روشِ پرورش اراده تشریح میشود تا اولاً بتوان بر خود مسلط شد، ثانیاً چگونگی تأثیر از فاصله یا راه دور بر یک یا چند شخص فرا گرفته شود، و بالاخره (برای کسانی که مایل به آزمایش هستند) چگونگی و نحوه اجرای روشهای تنظیم ارادی سرنوشت روشن شود. قدرت اراده روش عملی تأثیر بر خویشتن، بر دیگران و بر سرنوشت خویش را به ما میآموزد. ”
نگاهی اجمالی به کتاب“ رمان تخم شر داستان عاشقیِ دو نسل از مردمان این سرزمین است، نسلی که در بزرگداشت عشق استخوان و جان و عمر میسوزاند، و نسلی که عشق و خود را تباه و ویران میکند. داستان از سالهای آغازین دهه هفتاد شروع میشود و در سالهای آغازین دهه هشتاد به پایان میرسد، اما در این میانه مدام گذشته تاریخی، اجتماعی و فرهنگی نسلهای پیشین با امیدها، عشقها، پنهانکاریها و گناهانشان فراخوانده میشوند تا نسل تازه بهتر فهم شود. آنچه رمان در پی آن است برکشیدن معنایی برای زندگی آدمیان هبوطکرده در عشق و زندگی است. یکی عشق را پیام رهایی و رستگاری میداند و آن را میستاید، و دیگری آن را نشانهای شیطانی و فریبآمیز برای ماندن در برهوت بیمعنایی میداند. آنکه او را میستاید با آنکه آن را مسکوت میکند به گفتگو نمینشیند. یکی در غار تنهایی و انزوای ناشی از عشق میمیرد و دیگری در مبارزه با لشکر ناپیدای بیمعنای نومیدی و فریب عشق جان میدهد. راستی کدامیک از آنان بر حق است؟ آیا اصلاً عشق را با حق رابطه و نسبتی است؟ آیا این مفهوم ازلی در دورانهای مختلفِ زیست آدمی به هیبت زمانه درمیآید و خرق? روایتهای مسلط روزگار را به تن میکند و میشود آنچه آدمیان از آن میخواهند، یا همواره در کسوت باشکوه بیمانندش بر همگان رخ مینماید؟ رمان تخم شر به این پرسشها میپردازد و از همه مهمتر نسبت میان عشق و شر و البته خیر را واکاوی میکند. ”