نگاهی اجمالی به کتاب“ آیا از شلوغی و حجم زیاد وسایل خود خسته نشدهاید؟ آیا تا به حال شده که بخواهید خودتان را از شر همه چیزهایی که دور خود جمع کردهاید خلاص کنید؟ اما چطور کتاب در باب زندگی مینیمالیستی با همین پرسش آغاز میشود. مینیمالیسم نوعی سبک زندگی است که در آن فرد متعلقات مادیاش را به حداقل میرساند. کم میخرد و کم مصرف میکند و از زندگی در بالاترین حد لذت میبرد.
کتاب در باب زندگی مینیمالیستی راز شادمانیِ زندگی را بازگو میکند، با ارائه راهکارها و اصولی که گام به گام نشان میدهد چطور سبک زندگی مینیمالیستی را پیاده کنیم و چطور با دور ریختن وسایل اضافه، ذهن و روح خود را سبکبال و آزاد سازیم.
فومیو ساساکی، نویسنده جوان این کتاب، خود مسیری را پیموده که در اینجا از آن صحبت میکند. کتاب در باب زندگی مینیمالیستی، کتابی است با اندیشههای نو و متفاوت که زندگی کردن را به طرزی متفاوت میآموزد. ”
نگاهی اجمالی به کتاب“ افسردگی زایمان پدیدهای است که بسیاری از زنان پس از به دنیا آوردن فرزندشان آن را در سطوح مختلف تجربه میکنند. الیف شافاک نویسندهی کتاب شیر سیاه هم از این قاعده مستثنا نبود. او پس از تولد نخستین فرزندش در سال 2006 به افسردگی شدیدی دچار شد که البته برای او آوردهای ارزشمند داشت و بذر ایدهی خلق این کتاب را در ذهن او کاشت. الیف با این اتفاق تعادل میان زندگی شخصی و کار هنریاش را از دست داد. اتفاقی که برای یک نویسنده میتواند بهمثابهی یک فاجعهی هولناک باشد. شافاک حالا کودکی به دنیا آورده بود که با دستان کوچکش و مشتشدهاش تمام کلمات مادرش را از او گرفته بود. گویی او به جرگهی «زنان سادهی کامل» ی که فروغ فرخزاد در شعر وهم سبز از آنها سخن میگوید پیوسته بود. زنانی که بهقول فروغ در شکاف گریبانشان همیشه هوا، به بوی شیر تازه میآمیزد. اما این تمام چیزی نبود که الیف شافاک از زندگی میخواست. او حالا شبیه آخرین سطرهای شعر وهم سبز، صدای پایش از انکار راه برمیخاست، و یأسش از صبوری روحش وسیعتر شده بود. ”