دو دنیا

کتاب صوتی

کتاب صوتی دو دنیا

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از
نویسنده گلی ترقی

نام اصلی:

ناشر: نشر نیلوفر

سال چاپ: 1395

شابک:

دسته بندی: داستان کوتاه

خلاصه:

داستان دودنیا مجموعه داستانی است که 7 داستان از گلی ترقی را در خود جای‌داده است. این کتاب را گلی ترقی در ادامه‌ی کتاب خاطره‌های پراکنده نوشته است. به گفته‌ی گلی ترقی داستان‌های «اتوبوس شمیران»، «خانه مادربزرگ» و «دوست کوچک» که در خاطرات پراکنده منتشرشده‌اند درواقع متعلق به این کتاب است.

علاوه بر این داستان پدر که قبلاً در کتاب خاطرات پراکنده منتشرشده بود، در این کتاب کامل شده و دوباره منتشرشده است. گلی ترقی در مقدمه‌ی کتابش گفته است: «امیدوارم روزی در آینده همه این داستان‌ها که مجموعه پیوسته‌ای از خاطرات یک دوره‌اند، یکجا منتشر شوند زیرا این داستان‌ها را می‌توان فصل‌های یک رمان شمرد.»
داستان‌های این کتاب به‌صورت اول‌شخص نوشته‌شده‌اند. لحن داستان بسیار روان و خودمانی است و ادبیات عامه در آن به چشم می‌خورد. داستان‌ها پیچیده نیستند و تنها روایت‌هایی روزمره و آشنا از زندگی مردمان نیم‌قرن قبل ایران است

بشنوید:

هنرمندان:
تهیه کننده راضیه هاشمی

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

کتاب صوتی مسخ مسخ

فرانتس کافکا

کتاب صوتی بیابان تاتارها بیابان تاتارها

دینو بوتزاتی

کتاب صوتی گریز پا گریز پا

آلیس مونرو

کتاب صوتی شب های روشن شب های روشن

فئودور داستایفسکی

کتاب صوتی سوپرمارکت شبانه روزی سوپرمارکت شبانه روزی

سایاکا موراتا

کتاب صوتی شیطان به قتل می‌رسد شیطان به قتل می‌رسد

آگاتا کریستی

تازه‌های ماه‌آوا

پیروزی فکرنویسنده: اورایزن اسوت ماردنRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ نویسنده این کتاب به زبانی ساده و در عین حال هوشمندانه و همه‌جانبه به تاثیرات نحوه فکر کردن ما درباره خود و دیگران پرداخته‌است و با بیان مثال‌های عینی ، جذاب و شنیدنی ما را با خود همراه می‌کند و نهایتا ما را با وجهی تازه از خودمان روبرو می‌سازد. ”

همسفرهانویسنده: علی‌محمد افغانیRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ کتاب همسفرها مجموعه سه داستان بلند از نویسنده شهیر ایرانی علی‌محمد افغانی است.داستان اول به عنوان آنتونیوی دلاور در اسپانیا می‌گذرد. دومی یعنی همسفرها در آمریکا و سومی با عنوان قبیله بنی‌طی در عربستان. عنصر مشترک در هر سه داستان روابط میان انسان‌هاست که در فرهنگ‌ها و سرزمین‌های متفاوت رنگ دیگری به خود می‌گیرد. ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools