نگاهی اجمالی به کتاب“ برای ماورایی شدن آماده شوید! جو دیسپنزا در کتاب ماورای طبیعی شدن به شما نشان میدهد که چطور فراتر از یک زندگی معمولی گام بردارید و دنیایی خارقالعاده را تجربه کنید. این اثر به عنوان پرفروشترین والاستریت ژورنال، بُعد تازهای از انرژی درمانی را به روی شما باز میکند.
جو دیسپنزا با بهرهمندی از عرصههای گوناگون علمی همچون بیولوژی مولکولی، اپیژنتیک، فیزیک کوانتومی و... مرزهای سنتیای را که میان تفکر علمی و تجربه انسانی فاصله انداخته است، طی میکند.
در طول قرنها و سدههای گذشته بسیار اتفاق افتاده که مردم عادی تجربیاتی را پشت سر گذاشتهاند که آنها را به ورای محدودهای که بشر فکرش را میکند، رسانده است. نویسنده با روشی ساده، روان و قابل درک کشفیات خارقالعاده علم کوانتومی و آموزههای مهم گذشته را در کتاب ماورای طبیعی شدن ارائه کرده است تا به شما نشان دهد چگونه ماورای طبیعی شوید! ”
نگاهی اجمالی به کتاب“ کتاب پرونده بالتیمور برای نخستین بار در سال 2015 منتشر شد. کتاب پرونده بالتیمور ادامهی کتاب «پروندهی هری کبر» است. در این کتاب مارکوس گلدمن، رماننویس جوان بعد از حدود پنجاه سال با داستانی متفاوت برگشته است. او اکنون عاشق شده است و مشغول نوشتن سومین رمانش است. گلدمن در کتاب پروندهی بالتیمور غرق در خاطرات کودکی عشق زندگیاش میشود و داستان گروه پسرانی را شرح میدهد که بر اثر یک اتفاق، ناگهان زندگیشان غرق در دروغ و حسادت و خیانت به هم میریزد.
یکی از نکات جذابی که ژوئل دیکر در نگارش کتاب پرونده بالتیمور رعایت کرده است، تکه تکه و شکسته نوشتن داستان است. این سبک نگارش در کتابهای معمایی بسیار رایج است و به رمزآلودتر شدن داستان کمک میکند؛ عدم پیروی از یک خط زمانی ثابت ذهن خوانندگان را گیج میکند و به جذابیت کتاب میافزاید. استفاده از این فرآیند در کتابهای «فاکنر» بسیار مشهود است. البته عدم پیروی از خط زمانی در داستان را نباید با جریان سیال ذهن اشتباه گرفت. در سبک نوشتاری جریان سیال ذهن، نویسنده خواننده را در یک لحظه در چند مکان قرار میدهد، در حالیکه در کتاب پروندهی بالتیمور، ژوئل دیکتر تنها بازههای زمانی مختلف را بدون هیچ ترتیبی روایت میکند. ”