کار کار انگلیسی‌هاست

کتاب صوتی

کتاب صوتی کار کار انگلیسی‌هاست

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از
نویسنده جک استراو

چرا ایران به ما بی‌اعتماد است؟

نام اصلی: The work of Englishmen

ناشر: نشر پارسه

سال چاپ: 1398

شابک:

خلاصه:

دیپلمات‌های بریتانیایی به شوخی به هم می‌گویند ایران تنها کشور جهان است که هنوز بریتانیا را اَبَرقدرت می‌داند. برای بسیاری از ایرانی‌ها اما این اصلا شوخی نیست. اگر اندکی تعمق کنیم خواهیم دید که ایرانیان با هر گرایشی به یاد شما خواهند آورد، این بریتانیا بود که به همراهی آمریکا موجب سقوط دولت دکتر محمد مصدق شد که به صورت دموکراتیک برسر کار آمده بود. کودتا علیه مصدق در سال 1332 رخ داد، اما زخم آن هنوز برای ما ایرانی‌ها تازه است و انگار همین دیروز اتفاق افتاده است.
در حالی که ما در انگلستان همچنان خود را با آنچه که در حدود 80 سال پیش از جنگ جهانی دوم رخ داد، تعریف می‌کنیم، ایرانیانِ مدرن خود را با تجربه خونین جنگ 8 ساله با عراق تعریف می‌کنند که به تنهایی در مقابلش ایستادند.

بشنوید:

هنرمندان:
کارگردان رضا عمرانی
تهیه کننده راضیه هاشمی
صدابرداری و میکس سروش اعتصامی

مدت زمان اثر: 17 ساعت و 14 دقیقه

...

...

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

کتاب صوتی زمستان در راه است زمستان در راه است

گری کاسپاروف

کتاب صوتی کالبدشکافی ترور کالبدشکافی ترور

اندرو سینکلر

کتاب صوتی جستارهایی درباره زن جستارهایی درباره زن

سوزان سانتاگ

کتاب صوتی توتالیتاریسم توتالیتاریسم

هانا آرنت

کتاب صوتی بی خود و بی جهت بی خود و بی جهت

پویا بهاری خرم

تازه‌های ماه‌آوا

دزیرهنویسنده: آن ماری سلینکوRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ دختری جوان را تصور کنید که دو تن از قدرتمندترین مردان اروپا خواهان او هستند. به‌نظرتان چنین شخصیتی دارای چه ویژگی‌هایی است؟ احتمالا به زیبایی بی‌حدوحصر، اندام فریبنده، خانواده اشرافی، و ارثیه‌ی هنگفت اشاره می‌کنید. ازدواج پیش از هر چیز قراردادی مالی-اجتماعی است و هرچه بیشتر به گذشته برگردیم این عامل از اهمیت بیشتری برخوردار بوده، به‌خصوص وقتی از مردان صاحب قدرت صحبت می‌کنیم! با این حال ناپلئون بناپارت و ژان باتیست برنادوت هر دو شیفته‌ی دختر مردی حریرفروش شدند که از حیث ظاهر چندان هم متفاوت نبود و ماجراهایی شورانگیز را رقم زدند؛ رقابتی مسحورکننده که روایت آن را در کتاب صوتی دزیره از آن ماری سلینکو خواهید شنید. ”

پخمهنویسنده: عزیز نسینRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ رمان پخمه یکی از شاهکارهای عزیزنسین در سال 1978 منتشر شد. شخصت داستان (پخمه) انسانی ساده لوح است که در موقعیت های مختلف فردی و اجتماعی مورد سواستفاده قرار می گیرد. او تلاش می کند با صداقت کودکانه اش راهی برای زندگی در جامعه ای که مردمانش مزور و فریبکار هستند باز کند. اما تلاشش هر بار در مواجهه با چنین آدم هایی به شکست در موقعیت های زندگی می انجامد. ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools