کفش‌باز

کتاب صوتی

کتاب صوتی کفش‌باز

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از
نویسنده فیل نایت

خاطرات خالق نایکی

نام اصلی: Sho dog

ناشر: نشر هیرمند

سال چاپ: 1399

شابک:

دسته بندی: بیوگرافی/ موفقیت

خلاصه:

کتاب کفش باز به‌ درستی نشان می‌دهد برای رسیدن به موفقیت نباید فردی خاص با جایگاهی خاص باشید یا جای مشخصی زندگی کنید. این کتاب داستان رسیدن به خواسته‌ها و آرزوها، شکست خوردن و بلند شدن، کشف استعداد و استفاده از آن می‌باشد و نه تنها راهنمایی برای اهالی کسب و کار و مدیریت است بلکه برای هر فردی که به خود و آرزوهایش ایمان دارد، مناسب است. در واقع زندگی نامه‌ی فیل نایت (Philip H Knight) جنگیدن و دست نکشیدن از آرزوها و هدف‌ها را به شما می‌آموزد.
کفش باز بهترین کتاب در زمینه‌ی مدیریت شناخته شده است. همچنین بیل گیتس و وارن بافت از چهره‌های مشهور در کسب‌ و کار، آن را از بهترین کتاب‌های سال 2016 دانسته‌اند. به گونه‌ای که بیل گیتس درباره‌ی این اثر گفته‌: شما به عنوان خواننده در طول داستان مدام انتظار دارید که با شکست سنگینی مواجه شوید، در صورتی که امروزه در سراسر جهان، در هر خیابان مهمی که قدم بگذارید، لوگوی خاص نایک در حال درخشیدن است.
این اثر در زمینه‌ی کتاب‌های انگیزشی محسوب می‌شود. سادگی و صداقت فیل نایت، شما را در خود غرق می‌کند و می‌خواهید که تا پایان داستان زندگی‌اش با او همراه باشید. نوشته‌های کتاب به‌ طرز عجیبی به شما حس انگیزه و امید می‌دهد و می‌گوید که اگر بخواهید، شما هم می‌توانید به موفقیت‌های بزرگ مثل فیل نایت برسید.

بشنوید:

هنرمندان:
صدابردار فروغ بهرامی
کارگردان رضا عمرانی
تهیه کننده راضیه هاشمی

مدت زمان اثر: 14 ساعت و 23 دقیقه

...

...

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

تازه‌های ماه‌آوا

یکی از ما نفر بعد استنویسنده: کارن ام.مک‌منسRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ کتابی که آن را در یک شب به پایان خواهید رساند؛ زیرا نمی‌توانید در برابر داستان آن مقاومت کنید. کارن ام. مک منس در کتاب یکی از ما نفر بعد است شما را به یک بازی مرگبار دعوت می‌کند. بازی جرات و حقیقت که انتهای آن مشخص نیست. قربانی بعدی چه کسی است؟ این اثر که در ادامه‌ی رمان پرطرفدار یکی از ما دروغ می‌گوید به نگارش درآمده، عنوان پرفروش‌ترین کتاب نیویورک تایمز را به خود اختصاص داده است. درباره کتاب یکی از ما نفر بعد است: مساله این است که هیچکس حقیقت را نمی‌داند. نه کسی می‌داند پیام‌های ارسال شده از سمت چه کسی هستند و نه مشخص است آن نرم‌افزار شایعه‌پراکنی چگونه جان آن دانش‌آموز را گرفت. همه فقط یک چیز را می‌دانند: هیچ‌کس از این ماجرای خطرناک در امان نیست. تصور کنید فردی ناشناس شما را از طریق بازی جرات یا حقیقت به چالش می‌کشد. جرات را انتخاب می‌کنید یا حقیقت؟ یک بازی خطرناک در دبیرستان بیویو به راه افتاده است. فردی ناشناس از طریق پیام متنی دانش‌آموزان را به بازی جرأت یا حقیقت دعوت می‌کند. اما حقیقت ماجرا این است که دانش‌آموزان انتخاب چندانی ندارند. یا باید جرات را انتخاب کنند یا با انتخاب حقیقت یکی از رازهایشان برملا می‌شود. این ماجرا در ابتدا هیجان‌انگیز به نظر می‌‌رسد تا اینکه منجر به مرگ یکی از دانش‌آموزان می‌شود. وحشت سراسر دبیرستان را فرا می‌گیرد. به راستی پای مرگ در میان است یا ماجرا چیز دیگری‌ست؟ ”

جنگنویسنده: لویی فردینان سلینRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ کتابی که انتشار آن در زمان حیات لویی فردینان سلین به وقوع نپیوست و نسخه‌ای از آن چندین دهه پس از مرگ او در سال 2021 یافت شد و در اختیار علاقه‌مندان این نویسنده‌ی صاحب‌سبک فرانسوی قرار گرفت. گفته شده است که رمان جنگ در سال 1934 و تنها دو سال پس از انتشار اثر مشهور لویی فردینان سلین با نام «سفر به انتهای شب» نوشته شده است. نسخه‌ی دست‌نویس رمان که سلین در سال 1944 آن را در آپارتمان خود رها کرده بود، توسط یک منبع ناشناس به روزنامه‌نگاری به‌نام ژان پیر تیباودات واگذار شد، سپس طی اتفاقی به سرقت رفت و بعد از آن در آگوست 2021 مجدداً در معرض دید عموم قرار گرفت. ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools