گندزدایی از مغز

کتاب صوتی

کتاب صوتی گندزدایی از مغز

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از
برگردان علی دیمنه

نام اصلی:

ناشر: نشر پارسه

سال چاپ:

شابک:

دسته بندی: روانشناسی

خلاصه:

لحن کوبنده و صریح فیث جی. هارپر در کنار طنز کلام او، کتاب صوتی گندزدایی از مغز را به اثری شنیدنی بدل کرده که تا آخرین صفحه شما را مجذوب خود می‌کند. اگر شما هم از شنیدن نصیحت‌های بی‌مورد اطرافیانتان کلافه شده‌اید و از طرفی از اوضاع فعلی خودتان هم ناراضی هستید کافی است یکبار هم که شده شنیدن این کتاب را تجربه کنید. نه با مطالب کلیشه‌ای مواجه می‌شوید و نه راهکارهای غیرعملی به شما پیشنهاد خواهد شد. حتی لحن خشک و رسمی بسیاری از کتاب‌های روانشناسی را هم نخواهید دید. فقط قرار است با ریشه‌‌ی بسیاری از افکار و احساسات منفی خود روبه‌رو شوید. البته ناگفته نماند که برای تأثیرپذیری بیشتر از کتاب صوتی گندزدایی از مغز لازم است تمریناتی که فیث جی. هارپر در این کتاب برایتان طراحی کرده را جدی بگیرید. البته همگی تمرینات بیشتر به تفریح و بازی شبیه هستند؛ اما به شما کمک می‌کنند به شناخت بهتری از خودتان برسید تا بتوانید کنترل ذهن و افکارتان را نیز به دست بگیرید.

بشنوید:

هنرمندان:

مدت زمان اثر: 6 ساعت و 36 دقیقه

...

...

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

کتاب صوتی قدرت قدرت

راندا برن

کتاب صوتی صراحت بیان صراحت بیان

جودی مورفی

کتاب صوتی وابی سابی وابی سابی

نوبوئو سوزوکی

کتاب صوتی درد عشق درد عشق

لودرو رینزلر

کتاب صوتی قهرمان قهرمان

راندا برن

تازه‌های ماه‌آوا

در خلوت خوابنویسنده: فتانه حاج سیدجوادیRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ مجموعه داستان کوتاه «در خلوت خواب» نوشته ی «فتانه حاج سیدجوادی» است. این مجموعه هشت داستان را با عنوان های «رنگ تعلق»، «شیشه»، «در خلوت خواب»، «لالا»، «سمفونی حماقت»، «خرگوش»، «پوچ»، و «عرض زندگی» دربرمی گیرد. در بخشی از داستان «شیشه» می خوانیم: «من آدمی هستم که همیشه دیر رسیده ام. هنوز هم دیر می رسم. در این دیر رسیدن ها هرگز خود مقصر نبوده ام بلکه مانند برگی که روی آب افتاده باشد، در طی مسیر، مرتب و ناخواسته به این شاخ و آن خس و خاشاک گیر کرده ام و دیر رسیده ام. من دیر رسیدم و در نتیجه با وجود آن که در شرق، سرزمینی که در آن قدم نوزاد پسر همیشه مبارک است متولد شده بودم، مرا نمی خواستند. زیرا من آخرین فرزند یک خانواده ی پراولاد بودم و ناخواسته متولد شده بودم. پدر و مادرم با داشتن داماد و عروس از تولد من که ناگهان چون مهمان ناخوانده ای از راه رسیده بودم، مکدر بودند. من از این جهت با پسرعمویم تفاوت بسیار داشتم. او نخستین و تنها پسر خانواده ی خود بود که با نذر و نیاز فراوان و ناز و ادای بسیار متولد شده بود.» ”

فهم فلسفهنویسنده: جون ا. پرایسRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ در دوران پس از روشنگری، پرداختن به فلسفه با بحث درباره تجربه باوران بریتانیایی و تحلیل کانت از توانایی عقل شروع می شود. زندگی نامه و بررسی آرای فیلسوفان ایدئالیست، ماتریالیست، سودباور، فردباور، تحلیلی، پدیدارشناسی و اگزیستانسیالیست در این مجلد با نام اندیشه معاصر نشان می دهد که چگونه فیلسوفان قصد داشتند با هریک از این جهان بینی ها دنیایی را که در قرن های هجدهم، نوزدهم و بیستم به طرز روزافزونی عرفی و صنعتی می شد، توضیح بدهند. ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools