من؟ من با همه فرق می‌کنم

کتاب صوتی

کتاب صوتی من؟ من با همه فرق می‌کنم

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از
نویسنده فردریک پل

داستانی عجیب از آخرین اعترافات محکوم به قتل

نام اصلی: Me? I'm Different from the Others

ناشر: نشر چشمه

سال چاپ: ۱۳۷۷

شابک:

978-622-6386-24-1

خلاصه:

مردی به خاطر کشتن دوستش زندانی شده است. او چگونگی این قتل را روایت می‌کند. و معتقد است چون دوستش از نیرویی فوق بشری برخوردار بوده و این موضوع از نگاه او خطرناک تلقی می‌شده دست به چنین کاری زده است.مرد زندانی در مواجهه با این پرسش که اگر خود او به چنین قدرتی دست می‌یافته آیا سزاوار چنان سرنوشتی بوده است؟ پاسخ می‌دهد که سرشت او متفاوت است و با همه فرق می‌کند.

بشنوید:

هنرمندان:
صدابردار آرش رستمی
انتخاب موسیقی سروش اعتصامی
تهیه کننده راضیه هاشمی

تاریخ تولید اثر: خرداد 1396

مدت زمان اثر: 24 دقیقه

قدرت بی‌حساب و ظرفیت‌های بشری موضوعی عام و جهانشمول است که نویسنده در قالب این داستان با ما در میان می‌گذارد.بنابراین در اجرا و با توجه به همین ویژگی لحن نسبتا تخت و محکم برای روایت در نظر گرفته شده است تا مفهوم اصلی تحت الشعاع جزییات اجرا قرار نگیرد.

...

...

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

کتاب صوتی مسخ مسخ

فرانتس کافکا

کتاب صوتی بیابان تاتارها بیابان تاتارها

دینو بوتزاتی

کتاب صوتی وضع بشر وضع بشر

هانا آرنت

کتاب صوتی گریز پا گریز پا

آلیس مونرو

کتاب صوتی شب های روشن شب های روشن

فئودور داستایفسکی

کتاب صوتی سوپرمارکت شبانه روزی سوپرمارکت شبانه روزی

سایاکا موراتا

تازه‌های ماه‌آوا

مامور ششنویسنده: تام راب اسمیتRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ «مأمور 6» قسمت نهایی از سه گانه‌ی تام راب اسمیت درباره‌ی تاریخ شوروی کمونیستی است. او با اولین رمان از این بخش، «کودک 44»، به وضعیت شوروی در دوران استالین و پس از جنگ جهانی دوم پرداخت. پس از آن در دومین قسمت از این سه‌گانه، «گزارش محرمانه»، داستان خود را در وضعیت سیاسی شوروی پس از استالین و در دوران رهبری نیکیتا خروشچف و به دنبال آن انقلاب مردم مجارستان علیه حکومت کمونیستی در سال 1956 تعریف کرد. حالا با قسمت نهایی سه‌گانه‌اش، «مأمور 6»، خواننده‌ی خود را به دوران جنگ سرد، کشمکش‌های بین شوروی و ایالات متحده در این دوران، و اوضاع سیاسی و اجتماعی کشور افغانستان تحت سیطره‌ی شوروی می‌برد. غافل‌گیری آخرین چیزی است که خوانندگان از آخرین بخش سه‌گانه تام راب اسمیت انتظار دارند. ”

مزه‌شناسنویسنده: لو ونفوRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ عنوان «مزه‌شناس» چه گوش‌نواز است. به زبان که می‌آید، قدری طعم خوش دارد. اگر بخواهید به زبان خودمانی توضیحش دهید، کم و بیش می‌شود این: کسی که عاشق خوردن باشد. جوزیه که یک سرمایه‌دار تمام عیار است و سرمایه‌اش هیچ حد و مرزی ندارد، برای این‌که عاشق غذا خوردن است و به خاطر شکم‌پرستی‌‌اش در این راه خبره‌ای تمام‌عیار شده و به مقام عالی مزه‌شناس دست یافته است! لو وِنفو که از جوانان حاضر در صف انقلاب کمونیستی چین بوده، داستان بزرگ‌ترین نقطه عطف تاریخ معاصر چین را از دل و زبان مردم کوچه و خیابان روایت می‌کند. مزه‌شناس داستانی صادقانه و روایتگر انقلابی سخت همچون تمام انقلاب‌های دنیاست، انقلاب‌هایی که سخت‌اند، اما قصه‌هایی به نرمی و همگونی زندگی روزمره با خود دارند؛ قصه ایده‌های مشترک و افکار متناقض، قصه صعود و سقوط، قصه تغییر و سکون. رمان مزه‌شناس، یکی از آثار فاخر ادبیات معاصر چین به شمار می‌رود. این رمان علاوه بر این‌که راهنمای بسیار خوبی برای آشنایی با رسوم و فرهنگ چین است، بخش بسیار مهمی از تاریخ معاصر آن کشور را بی هیچ اغماضی روایت می‌کند. ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools