رهایی از افکار سمی

کتاب صوتی

کتاب صوتی رهایی از افکار سمی

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از
نویسنده زویی مک کی

نام اصلی: the disciplined mind

ناشر: نشر لیوسا

سال چاپ: 1397

شابک:

خلاصه:

ما مسئول افکار خودمان هستیم. واکنش ما به شرایط مختلف، نتیجه‌ی باورها، نگرش‌ها و عادت‌های ماست. افکار ما همچنین روی سلامتی، روابط و امور مالی‌مان تاثیرگذار است. اگر آنچه را که می‌بینیم یا تجربه می‌کنیم دوست نداریم، پس باید دریچه‌ی نگاهمان را نسبت به آن تغییر دهیم. این کتاب راهکارهایی را به زبان ساده ارائه می‌کند که با به‌کار بستن آنها می‌توانیم از شر افکار سمی که انرژی روانی‌مان را کاهش می‌دهند، رها می‌شویم و از موانع به عوان فرصتی برای پیشرفت استفاده کنیم.

بشنوید:

هنرمندان:
صدابرداری و میکس کیان شمس
تهیه کننده راضیه هاشمی

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

کتاب صوتی قدرت قدرت

راندا برن

کتاب صوتی صراحت بیان صراحت بیان

جودی مورفی

کتاب صوتی وابی سابی وابی سابی

نوبوئو سوزوکی

کتاب صوتی درد عشق درد عشق

لودرو رینزلر

کتاب صوتی قهرمان قهرمان

راندا برن

تازه‌های ماه‌آوا

نگاهی اجمالی به کتاب

“ این شماره کتاب شنبه درباره آثار بزرگی در ادبیات است که یک اتفاق، حادثه‌ای تاریخی و یا روند یک زندگی بر شکل گرفتنشان تاثیر گذاشته و به همین بهانه چند تاثیر مهم ادبی و سینمایی را هم بررسی کردیم. روایت‌ها و داستان‌های این شماره هم درباره جهان تاثیرها و تداعی‌هاست. به روال هر شماره در بخش داستان ماه، روایتی داستانی داریم از حسین پاکدل و اینکه روزهای کودکی چطور می‌تواند جهان یک هنرمند را بسازد. ”

قله‌ها و دره‌هانویسنده: اسپنسر جانسونRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ اسپنسر جانسون به عنوان یکی از پرفروش‌ترین نویسندگان نیویورک تایمز عقیده دارد که هر یک از ما شرایط گوناگونی را در زندگی تجربه کرده‌ایم؛ شرایطی که در مواقعی مطلوب و ایده‌آل و در مواقع دیگر تلخ و محزون کننده بودند. همه انسان‌ها دوست دارند که شرایط بهتر و شادتری را تجربه کنند و تا جایی که امکان آن وجود دارد از شرایط بد و نامطلوب دوری کنند. کتاب صوتی قله‌ها و دره‌ها (Peaks and Valleys) در مورد همین لحظات و تجربه‌های خوب و بد است. تجربه‌های نامطلوبی که به دره تشبیه می‌شوند و تجربه‌های شیرینی که هم‌چون یک قله‌اند. این کتاب صوتی به شما می‌آموزد که چگونه با این قله‌ها و دره‌ها رو به رو شوید و سپس قله‌های بیشتر و دره‌های کمتری را تجربه کنید. ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools