حرمسرای قذافی

کتاب صوتی

کتاب صوتی حرمسرای قذافی

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از
نویسنده آنیک کوژان
برگردان بیژن اشتری

"افشای صورت پنهان یک خودکامه"

نام اصلی: Gaddafi's Harem

ناشر: نشر ثالث

سال چاپ: 1397

شابک:

978-622-6386-94-4

خلاصه:

ثریا نخستین زنی است که ماجراهای پشت پرده حکوکت دیکتاتور لیبی – قذافی- را برای خبرنگاری خارجی تعریف می کند. او تنها یکی از ده ها دخترقربانی است که به اجبار به اسارت خودکامه منحرف و بیمار لیبی در آمده و حال روایتگر راز دهشتناک حرمسرای اوست.

بشنوید:

هنرمندان:
صدابرداری و میکس کیان شمس
انتخاب موسیقی رضا عمرانی
تهیه کننده راضیه هاشمی

تاریخ تولید اثر: خردادماه 97

مدت زمان اثر: 11 ساعت و 30 دقیقه

...

...

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

کتاب صوتی زمستان در راه است زمستان در راه است

گری کاسپاروف

کتاب صوتی کالبدشکافی ترور کالبدشکافی ترور

اندرو سینکلر

کتاب صوتی وضع بشر وضع بشر

هانا آرنت

کتاب صوتی جستارهایی درباره زن جستارهایی درباره زن

سوزان سانتاگ

کتاب صوتی توتالیتاریسم توتالیتاریسم

هانا آرنت

کتاب صوتی بی خود و بی جهت بی خود و بی جهت

پویا بهاری خرم

تازه‌های ماه‌آوا

دنیای قشنگ نونویسنده: آلدوس هاکسلیRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ با شنیدن این رمان جزو معدود کسانی خواهید بود که به آینده سفر کرده‌اند! آلدوس هاکسلی شما را به صدها سال بعد می‌برد تا نتیجه‌ی ترقی امروز انسان‌ها را از نزدیک ببینید. کتاب صوتی دنیای قشنگ نو روایتی آرمانی از آینده‌ی زمین و زمینی‌هاست که به راستی در زیباترین حالت خود قرار دارد. مهندسان ژنتیک انسان‌هایی را خلق می‌کنند که از بیماری ارثی و مشکلات ژنتیکی مبرا هستند. حکومت‌ها توانسته‌اند فقر و محرومیت را از جامعه پاک کنند و با تغییر هنجارهای اجتماعی به نظر می‌رسد خانواده و روابط خانوادگی هم از زندگی انسان‌ها حذف شده‌اند. در این دنیای نو، هر کسی به هر خواسته‌‌ای که داشته باشد می‌رسد و روانشناسان در تلاش هستند تا انسان‌ها کوچکترین رنج روحی و جسمی را متحمل نشوند. با وجود تمامی زیبای‌های این دنیای نو، چهره‌ی دیگری هم از جهان آینده می‌بینیم که شاید چندان زیبا نباشد. ”

وابستگی متقابل- هم وابستگینویسنده: ملودی بیتیRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ کتاب وابستگی متقابل 2 نوشته‌ی نویسنده‌ی پرفروش ملودی بیتی است که در سال 2008 منتشر شد. این کتاب درباره‌ی نحوه‌ی مراقبت کردن از خودمان در شرایط مختلف است. این‌که می‌گوییم مراقبت از خود منظور مراقبت از روح و روان و رفتارهایمان است. این کتاب در واقع یک راهنمای کامل برای یادگیری بودن ما است و به ما ابزارهای لازم برای پس گرفتن زندگی را با کنار گذاشتن شیوه‌های ناسالمی که تا قبل به کار می‌بردیم، می‌دهد. این کتاب شامل 4 بخش است که نویسنده در هر بخش یک مرور کلی و یک سری فعالیت‌های مربوط به یک رفتار خاص را ارائه می‌دهد. مراقبت، کنترل، انکار، سرکوب و ... از جمله این رفتارها هستند. در واقع این کتاب این امکان را برای ما فراهم می‌کند تا راهنمایی گام به گام برای شخصی‌سازی سلامت خود داشته باشیم. کتاب حاضر با عنوان هم‌وابستگی، نگاهی تازه است که برای نسل امروز نوشته شده است. این کتاب در ادامه کتاب وابستگی متقابل است که در سال 1986 منتشر شده بود. این کتاب در عین حال که مکمل کتاب وابستگی متقابل است، مطالب تازه‌ای دارد که به تنهایی هم قابل استفاده هستند. ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools