حرمسرای قذافی

کتاب صوتی

کتاب صوتی حرمسرای قذافی

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از
نویسنده آنیک کوژان
برگردان بیژن اشتری

"افشای صورت پنهان یک خودکامه"

نام اصلی: Gaddafi's Harem

ناشر: نشر ثالث

سال چاپ: 1397

شابک:

978-622-6386-94-4

خلاصه:

ثریا نخستین زنی است که ماجراهای پشت پرده حکوکت دیکتاتور لیبی – قذافی- را برای خبرنگاری خارجی تعریف می کند. او تنها یکی از ده ها دخترقربانی است که به اجبار به اسارت خودکامه منحرف و بیمار لیبی در آمده و حال روایتگر راز دهشتناک حرمسرای اوست.

بشنوید:

هنرمندان:
صدابرداری و میکس کیان شمس
انتخاب موسیقی رضا عمرانی
تهیه کننده راضیه هاشمی

تاریخ تولید اثر: خردادماه 97

مدت زمان اثر: 11 ساعت و 30 دقیقه

...

...

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

کتاب صوتی زمستان در راه است زمستان در راه است

گری کاسپاروف

کتاب صوتی کالبدشکافی ترور کالبدشکافی ترور

اندرو سینکلر

کتاب صوتی وضع بشر وضع بشر

هانا آرنت

کتاب صوتی جستارهایی درباره زن جستارهایی درباره زن

سوزان سانتاگ

کتاب صوتی توتالیتاریسم توتالیتاریسم

هانا آرنت

کتاب صوتی بی خود و بی جهت بی خود و بی جهت

پویا بهاری خرم

تازه‌های ماه‌آوا

معجزهنویسنده: راندا برنRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ در جامعه‌ی مدرن امروز، بیشتر افراد با کار زیاد به دنبال فراهم کردن نیازهای مادی خود هستند. اکثر افراد با وجود دستیابی به بسیاری از خواسته‌هایشان، همچنان از نعمت‌هایی که به آن‌ها عرضه شده غافل هستند و شکرگزار آن‌ها نیستند. این افراد همیشه اعتقاد دارند که چیزی در زندگی آنها کم است و منتظرند تا تنها زمانی که از طرف خدا در زندگی‌شان معجزه‌ای اتفاق بیفتد، از خداوند بابت آن‌ سپاس گزاری کنند. در کتاب معجزه، راندا برن به خوانندگان خود می‌آموزد که چطور خداوند را به‌خاطر نعمت‌هایی که به انسان داده است شکر کنند و با این شکرگزاری، به آرامش واقعی در زندگی خود برسند. ”

تنهایی الیزابتنویسنده: ویلیام ترورRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ ''هنری عقربه‌ی دقیقه‌شمار ساعت روی دیوار را تماشا کرد. در سراسر لندن، در سراسر دنیا، عقربه‌ها دقیقاَ با سرعتی یکسان حرکت می‌کردند، بی‌اینکه هیچ‌کدام از دیگری جلو بزنند...'' | ویلیام ترور را نه می‌توان روان‌شناس خواند نه کارآگاه، اما می‌توان گفت که خصلت‌های هر دو را دارد. او در این رمان بستری‌شدن چهار زن را در بخش چهار اتاقه‌ی «بیمارستان زنانه‌ی لیدی اوگاستا هپتری» بهانه قرار می‌دهد تا در زندگی‌شان سرک بکشد و از بیم‌ها و شکست‌ها، رازها و کابوس‌هایشان بگوید. ترور عاشق شخصیت‌هایی است که جامعه به آنها پشت کرده، انها که نه به موفقیت دندان‌گیری دست یافته‌اند نه دیگر جوانی و زیبایی برگ برنده‌شان است. ترور در این رمان تصویری واضح و پر از جزئیات از زندگی در لندن دهه‌ی هفتاد میلادی ارائه می‌دهد. ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools