روشنایی روز

کتاب صوتی

کتاب صوتی روشنایی روز

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از
نویسنده یان فلمینگ

داستان‌هایی از ماموریت‌های جیمز باند

نام اصلی: The Living Daylights

ناشر: روزگار نو

سال چاپ: 1392

شابک:

978-622-7057-96-6

خلاصه:

یان‌فلمینگ نویسنده انگلیسی و خاق داستان‌های مشهور جیمز باند بود. این کتاب شامل دو داستان است، در داستان اول این مجموعه جیمز باند خوش‌مشرب و آدم‌کش به برلین اعزام می‌شود تا به فرار یکی از جاسوس‌های انگلیسی که در معرض کشته‌شدن بوسیله یک تک‌تیرانداز روس است، کمک کند. در داستان دوم قتل یک پیک موتورسوار معمایی است که تنها جیمزباند از عهده حل آن برمی‌آید.

بشنوید:

هنرمندان:
صدابرداری و میکس فروغ بهرامی
انتخاب موسیقی رضا عمرانی
تهیه کننده راضیه هاشمی

تاریخ تولید اثر: آبان ماه 97

مدت زمان اثر: 2 ساعت و 4 دقیقه

...

...

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

کتاب صوتی پزشک دهکده پزشک دهکده

فرانتس کافکا

کتاب صوتی شیطان به قتل می‌رسد شیطان به قتل می‌رسد

آگاتا کریستی

کتاب صوتی هشت قتل حرفه‌ای هشت قتل حرفه‌ای

پیتر سوانسون

کتاب صوتی نوادگان نوادگان

کارن ام.مک‌منس

کتاب صوتی قتل خانم مک گینتی قتل خانم مک گینتی

آگاتا کریستی

تازه‌های ماه‌آوا

این ساندویچ مایونز نداردنویسنده: جی.دی. سلینجرRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ جنگ می‌تواند بهترین بخش وجود آدم‌ها را از بین ببرد. یک نفر دیگر نمی‌تواند بخندد، سربازی از شنیدن صدای آتش‌بازی به خود می‌لرزد، بعضی‌ها هم مثل وینسنت کالفید عزیزترینشان را از دست می‌دهند. کتاب صوتی این ساندویچ مایونز ندارد مجموعه‌ای از داستان‌های کوتاه است که همگی مستقیما یا غیرمستقیم با جنگ در ارتباطند و البته مانند دیگر آثار جی. دی. سلینجر ردپای دیگر شخصیت‌های محبوبش را هم می‌توان در آن‌ها یافت. خانواده کالفیلد هسته‌ی اصلی این مجموعه داستان کوتاه هستند. ابتدا با هولدن ملاقات می‌کنیم که به دیدار آقای اسپنسر رفته و بعد از قطار حوادث به‌آرامی شروع به حرکت می‌کند. هر یک از شخصیت‌هایی که با آن‌ها آشنا می‌شنویم به‌نوعی ماجرای این پسرک چموش و برادرش را به پیش می‌برند اما صبور باشید! برای فهم دقیق اتصال آن‌ها باید تا آخر کتاب منتظر بمانید،‌ همان‌جایی که سرانجام با وینسنت ملاقات می‌کنید و پی می‌برید اتفاقاتی باورنکردنی برای هولدن رخ داده است. ”

بی خود و بی جهتنویسنده: پویا بهاری خرمRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ در کتاب صوتی بی‌خود و بی‌جهت خاطرات زندگی وودی آلن فیلم‌ساز و طنزپرداز نامدار آمریکایی را به بیان خود او می‌شنویم. روایت این کتاب از دوران کودکی وودی آلن در بروکلینِ دهه‌ی 1940 آغاز می‌شود. آلن سپس به اولین تجربه‌های حرفه‌ای خود و همکاری با مل بروکس، نیل سایمون، و لری گلبارت می‌پردازد و روایتی از نخستین دفعاتی که به عنوان استندآپ کمدین بر روی صحنه حاضر شد ارائه می‌دهد. بخش‌هایی از کتاب صوتی بیخود و بی جهت نیز به همکاری وودی آلن با ستارگانی همچون دایان کیتون، اما استون، اسکارلت جوهانسون، کیت بلانشت، کیت وینسلت، مایکل کین، آلن آلدا، الک بالدوین و خاویر باردم اختصاص دارد. ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools