ماجرای مدرسه پرایری( مجموعه نمایشی شرلوک هلمز)

نمایش صوتی

نمایش صوتی ماجرای مدرسه پرایری( مجموعه نمایشی شرلوک هلمز)

نمایش صوتی ماجرای مدرسه پرایری( مجموعه نمایشی شرلوک هلمز)

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از

ازدواج ناموفق و عواقب آن

نام اصلی: The Memories of Sherlock Holmes

ناشر: نشر ثالث

سال چاپ: 1393

شابک:

978-622-6386-00-5

خلاصه:

پروفسورهسکتبل مدیرمدرسه پرایری که بطور اختصاصی آموزش فرزند اشخاص بلندپایه و ثروتمند را به عهده دارد سرآسیمه به آپارتمان هولمز می‌آید ودرخواست کمک می‌کند . پسر ده ساله دوک هولدرنس شب گذشته به شکل عجیب و غیرمنتظره‌ای ناپدید شده‌است وآبروی مدرسه و شخص دوک (که رابطه شخصی ناموفقی با همسرش داشته است) در خطر است. هولمز بلافاصله با همراهی دکتر واتسون خود را به مدرسه می‌رساند.

بشنوید:

هنرمندان:
بازیگر علی زرینی
کارگردان رضا عمرانی
ادیتور صنم کجوئی
انتخاب موسیقی رضا عمرانی
تهیه کننده راضیه هاشمی
ویرایش- ادیت فروغ بهرامی

تاریخ تولید اثر: اردیبهشت ماه 96

مدت زمان اثر: 1 ساعت و 52 دقیقه

این مجموعه نمایشی در فرم و شیوه اجرایی ساختار کلاسیک روایت را برگزیده و روابط شخصیت‌ها و مکان‌های وقوع داستان در همان چارچوب آشنا برای مخاطب فضاسازی و اجرا شده‌اند

...

...

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 2

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

امیر محمد ترابی

14 خرداد 1398 ساعت 03:49

لطفا سرعت سرور دانلود تون رو بهتر کنید ....

محسن کیاندوست

24 مرداد 1398 ساعت 23:07

حتما بررسی میکنیم. ممنونم

کتاب صوتی وضع بشر وضع بشر

هانا آرنت

کتاب صوتی شیطان به قتل می‌رسد شیطان به قتل می‌رسد

آگاتا کریستی

کتاب صوتی هشت قتل حرفه‌ای هشت قتل حرفه‌ای

پیتر سوانسون

کتاب صوتی قتل خانم مک گینتی قتل خانم مک گینتی

آگاتا کریستی

کتاب صوتی شیر سیاه شیر سیاه

الیف شافاک

کتاب صوتی برای فرداها متشکرم برای فرداها متشکرم

والری تریرولیر

کتاب صوتی آدم کجا بودی؟ آدم کجا بودی؟

هاینریش بل

تازه‌های ماه‌آوا

امروز و فردا نکننویسنده: گارلند کالسنRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ برنامه ی پنج هفته ای مدیریت زمان این کتاب مفید جایگزینی ندارد و مخصوصا برای بالا رفتن بازده کاری طراحی شده است. از بین بردن عادت امروز و فردا کردن به تعویق انداختن کارها دشوار است مگر اینکه دلیلش را بدانی. با پرداختن به برنامه ی پنج هفته ای این کتاب یاد می گیری که: با انگیزه کار کنی، اهدافت را بشناسی و عادت های مولد و پربازده را بیاموزی در انجام امور به خوبی تمرکز کنی. کارهای سنگین و پروژه های مهم را در موعد مشخص تکمیل کنی. از زیربار فشارهای عصبی بیرون بیایی و در زندگی حرفه ای و شخصی ات موفق شوی. ”

مستند شنیداری گفتگو با نجف دریابندرینویسنده: مهدی مظفری ساوجیRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ در این کتاب اظهار نظرهای دریابندری درباره موضوعات مختلف اعم از فراز و فرودهای زندگی شخصی وی از جمله حضورش در موسسه انتشارات فرانکلین و فراز و نشیب فعالیت این موسسه، نگاه او به مقوله ترجمه و مهمترین ترجمه هایی که از وی و در روزگار وی منتشر شده است درج شده است. در کنار این مساله نگاه او به بایدها و نبایدهای زبان فارسی، داستان نویسی طنز و سینما نیز درج شده است. از مهمترین نویسندگانی که دریابندری در این کتاب به اظهار نظر درباره آنها پرداخته است می توان به دهخدا، جمالزاده، هدایت، چوبک، آل احمد، گلستان و علی محمد افغانی اشاره کرد. وی در بخشی از این کتاب درباره نثر جلال آل احمد می گوید: من با نثر مقاله های جلال آل احمد هیچ موافق نیستم. یعنی نثری که در مقاله هایش می بینید، چیزی ساخته و پرداخته خودش است و به اصطلاح چیزی ساخته و پرداخته خودش است و به چیزی نیست که آدم آرزومند همه مثل آن بنویسند. شما تصور کنید که اکر نویسندگان ما بخواهند ادای آل احمد را در بیاورند به کلی چیز بی خودی می شود. البته یادم هست که خودش هم در جایی گفته بود این طرز خرف زدن را از یک نویسنده فرانسوی یاد گرفته. یعنی در واقع ادای او را در آورده. سلین، خیال می کنم. به هر حال زمانی از سبک آل احمد که معروف است، دو سه نفری تقلید می کردند ولی همه آنها پی کارشان رفته اند. یعنی الان دیگر کسی به نثر آل احمد توجهی ندارد. این خیلی طبیعی است. برای اینکه نثر مقاله های او نثر فارسی پاکیزه درست و حسابی نبود. به اصطلاح من درآوردی بود. اما به نظر من نثر داستان های آل احمد شایان توجه است. ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools