نگاهی اجمالی به کتاب“ خانواده فارستر پسر بزرگشان را در جنگ از دست دادهاند و به همین مناسبت "آن فارستر" ( مادر خانواده) هر سال در روز تولد پسرش شمعی پای قاب عکس او روشن میکند تا خاطره اش را زنده نگه دارد. جودیت و جرالد دو فرزند دیگر این خانواده هستند که خاطره چندانی از برادر از دست رفته شان ندارند. در یک غروب تابستانی که جودیت و جرالد از بازی تنیس برگشتهاند با مرد غریبه نابینایی در خانهشان مواجه میشوند که به دلیل صدمات جنگ حافظه اش را از دست داده و سال ها در آسایشگاه بستری بوده است. در حالی که جرالد قصد دارد غریبه را از خانه بیرون کند، جودیت طی گفتگوی کوتاهی با غریبه احساس خوشایندی نسبت به او پیدا میکند. به خصوص که غریبه شباهتهایی با قاب عکس روی طاقچه نیز دارد. ”
نگاهی اجمالی به کتاب“ هر کاری راهی داره، برخلاف بیشتر کتاب های خودیاری که درمان های سریع و موقتی ارائه میدهند، ذهن شما را طوری باز میآورد که در رویارویی با موانع و مشکلات، تفکری نقادانه و خلاقانه داشته باشد. شرل استرید معتقد است که خواندن این کتاب برای هر کسی که می خواهد با ترسهایش روبرو شود به رویاهایش جامه عمل بپوشاند و طریق بهتری برای پیشرویهایش بیابد یک ضرورت است.
اگر نمیتوانید راه حل مشکلاتتان را پیدا کنید یا به رویاهایتان برسید مشکل شما نیستید؛ مشکل این است که هنوز آن دیدگاه متحول کننده را به دنیای درون خود راه ندادهاید. ”