همین لحظه جذب کن

کتاب صوتی

کتاب صوتی همین لحظه جذب کن

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از
نویسنده آیدل احمد

نام اصلی:

ناشر: نشر نسل نواندیش

سال چاپ: 1397

شابک:

خلاصه:

با شروع مطالعه این کتاب روشنایی وجودتان را کشف خواهید کرد و درمی‌یابید که درون شما ابعاد بسیار گسترده و پیچیده‌ای وجود دارد که هیچ چیز جلودارش نیست و پایانی ندارد. هم‌چنین با جنبه‌های مختلف ذهنی، جسمی، معنوی و مادی خود آشنا می‌شوید و به این ترتیب خواهید توانست ارتعاشات وجودی و بدنی خود را در راستای خواسته‌های ذهنی و قلبیتان ارتقا دهید و هم اندازه کنید. با مطالعه این کتاب می‌توانید به طور کامل در روند زندگی تغییر و تحول ایجاد کنید، الگو‌های رفتاری و عادت‌های نابه‌جا و زیان‌بار را ترک کنید، سطح ارتعاش احساسات خوب و مثبت را بیشتر کنید و آنچه که با فرکانس شما و خواسته‌های درونیتان هم‌خوانی دارد را جذب کنید.

بشنوید:

هنرمندان:
صدابردار کیان شمس
ادیتور آرش رستمی
تهیه کننده راضیه هاشمی

مدت زمان اثر: 7 ساعت و 26 دقیقه

...

...

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

کتاب صوتی قدرت قدرت

راندا برن

کتاب صوتی صراحت بیان صراحت بیان

جودی مورفی

کتاب صوتی وابی سابی وابی سابی

نوبوئو سوزوکی

کتاب صوتی درد عشق درد عشق

لودرو رینزلر

کتاب صوتی قهرمان قهرمان

راندا برن

تازه‌های ماه‌آوا

قصه‌ها و افسانه‌هانویسنده: لئوناردو داوینچیRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ شاید همگان لئوناردو داوینچی را بیشتر یک نقاش یا پیکره ساز بشناسند.اما او در نویسندگی هم به همان اندازه ذوق وخلاقیت داشت.کتاب حاضر مجموعه‌ای از قصه‌ها و افسانه‌های کوتاه است که الهام گرفته از عناصر می‌باشند.این افسانه‌ها اغلب با نتیجه ای اخلاقی همراه هستند. ”

مدرکنویسنده: آگوتا کریستفRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ کتاب مدرک، دومین جلد از سه‌گانه‌ی دوقلوها اثر آگوتا کریستف است. این کتاب در سال 1988 منتشر شد. و مانند دو جلد دیگر این سه‌گانه بسیار پرطرفدار بود. انتشارات مروارید، ناشر تخصصی این سه‌گانه درباره‌ی این کتاب می‌نویسد: « امروز یک نامه دریافت کردم یک نامه رسمی. آنجاست، روی میزم می توانید بخوانیدش. نامه اعاده حیثیت توماس است، نامه بی گناهی اش. هیچ وقت شک نداشتم که او بی گناه است. آنها برام نوشته اند: شوهرتان بی گناه بود، او را اشتباهی کشتیم. ما آدم های زیادی را اشتباهی کشته ایم، اما حالا همه چیز سر و سامان گرفته است، ما پوزش می خواهیم و قول می دهیم که دیگر چنین اشتباه هایی تکرار نشود. آنها می کشند و اعاده حیثیت می کنند. آنها معذرت می خواهند ولی توماس مرده! می توانند دوباره او را زنده کنند؟ می توانند آن شبی را پاک کنند که همه موهام سفید شد، شبی که دیوانه شدم؟» ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools