نگاهی اجمالی به کتاب“ دیوید جرولد تمام داستان را در قالب دوم شخص مینویسد، بدون آنکه خواننده را بهطور مستقیم در جریان موضوع بگذارد. نکته دیگر اینکه در این اثر، قهرمان یا نقش اول ندارد.خواننده از همان ابتدا دچار تناقضاتی میشود و بهطور ناخودآگاه وادار میشود جای خالی موجود در شیوهی روایی داستان را پر کند و به این ترتیب او که در عمل انجام شده قرارا گرفته، هم به جای راوی و هم به جای قهرمان داستان ناگزیر از ایفای نقش میشود. ”
نگاهی اجمالی به کتاب“ کتاب مهندسی زبان بدن نوشته پویا ودایع، به طور کامل و مصور معنی انواع رفتارها و واکنشهای مختلف بدن را شرح داده و نشانههای هر نوع حالتی از بدن را بیان کرده است.
به واکنشهای غیر کلامی و رفتاریای که باعث میشوند فردی بدون صحبت کردن، با دیگران ارتباط برقرار کند زبان بدن میگویند. این رفتارها میتواند مربوط به وضعیت قرار گیری اعضای بدن، تغییرات چهره، اشارات ناخودآگاه، ژستها و حتی واکنشهای هیجانی شخص باشد.
توجه روز افزون به زبان بدن در روانشناسی جدید بیانگر این واقعیت است که کاربرد آن در ارتباطات از اهمیت ویژهای برخوردار است، 80 درصد ذهنیت افراد در همان 4 دقیقه اول آشنایی با شما تعیین میشود، پس باید مراقب اولین برخورد خود در 4 دقیقه اول باشید. ”