قاتلی به پاکی برف

کتاب صوتی

کتاب صوتی قاتلی به پاکی برف

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از

در این داستان می‌شنوید که راه امید هیچ‌گاه بسته نیست

نام اصلی: Un assassin blanc comme neige

ناشر: نشر ثالث

سال چاپ: ۱۳۹۴

شابک:

978-622-6386-39-5

خلاصه:

برای بوبن نوشتن همچون سرودن است." قاتلی به پاکی برف " سرشار از جملات لطیفی است که در مرز دنیای شعر حرکت می‌کند . بوبن بدون آنکه اصراری به متقاعد کردن ما داشته باشد تاثیرش را در جاری ساختن امید در جان ما می‌گذارد و از ورای مرگ به زندگی می‌رساندمان.

بشنوید:

هنرمندان:
صدابردار صنم کجوئی
ادیتور صنم کجوئی
انتخاب موسیقی رضا عمرانی
تهیه کننده راضیه هاشمی

تاریخ تولید اثر: مردادماه 1396

مدت زمان اثر: 1 ساعت و 40 دقیقه

کریستین بوبن را فیلسوفی شاعر مسلک می‌شناسند.از همین جهت در اجرای قاتلی به پاکی برف سعی شده بنیان‌های فکری و تصاویر شاعرانه‌ی متن در لحن گوینده متناسب و مطلوب شنیده شود.

...

...

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

تازه‌های ماه‌آوا

آدم‌های سمینویسنده: لیلیان گلاسRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ کتاب آدم‌های سمی نوشته‌ی لیلیان گلاس به حضور آدم‌هایی در زندگی می‌پردازد که در نبود آن‌ها شرایط بهتر رقم می‌خورد ولی بنا به شرایطی این افراد در سراسر زندگی همه‌ی ما حضور دارند. او به این آدم‌ها، سمی (toxic) می‌گوید زیرا از دیدن پیشرفت و موفقیت در زندگی سایرین خوشحال نمی‌شوند و تلاش می‌کنند تا بقیه را از رسیدن به موفقیت بازدارند. این افراد با زدن حرفایی گستاخانه و رفتاری دو رو روح ما را خدشه‌دار می‌کنند و به زندگی ما به طور مستقیم یا غیرمستقیم آسیب می‌زنند. گاهی این افراد با تاثیر منفی خود در زندگی نزدیکانشان سبب شده‌اند افراد به انواع بیماری‌های روحی و جسمی دچار شوند. لیلیان گلاس در این باره می‌گوید: «من در طی سال‌ها کار حرفه‌ای به عنوان متخصص گفتاردرمانی، مشاور روابط بین فردی و رفتار درمانگر، به وضوح تاثیر شگرف کلمات را در انسان دیده و تجربه کرده‌ام. من از نزدیک شاهد پیامدهای مخرب رفتارهای زشت و گفتار ناروا و نابجای افراد نادان یا سمی در زندگی افراد بوده‌ام و دیده‌ام زمانی که مورد هدف تیرهای زهرآگین این آدم‌ها قرار می‌گیریم تا چه حد می‌توانیم شکننده و آسیب‌پذیر باشیم.» لیلیان گلاس روش‌های مختلفی در کتاب آدم های سمی ارائه می‌دهد که با کمک آن‌ها بتوانیم در برابر این افراد و تاثیراتشان مقابله کنیم؛ یکی از روش‌های بسیار معمول در مواجهه با این افراد، دوری و جلوگیری از معاشرت با آن‌هاست. معمولا این افراد با حسادت‌ورزی خود، آرامش و آسایش را از زندگی می‌گیرند وآن را به جهنم تبدیل می‌کنند. این افراد همه جا وجود دارند و ما باید بتوانیم آن‌ها را شناسایی کنیم. یک مدیر خشن، همسری بی‌ملاحضه، یک دوست با افکار منفی و یا یک برادر معتاد می‌تواند تمام زندگی ما را تحت‌الشعاع قرار دهد. باید در مقابل این افراد رفتارمان را مدیریت کنیم و سعی کنیم تا از کوچک‌ترین تاثیرها نیز جلوگیری کنیم. رفتار ما در مواجهه با این افراد باید به گونه‌ای باشد تا افکار مخرب آن‌ها را مهار کنیم و کینه، نفرت و حسادت را دور بریزیم. ”

آیین زندگینویسنده: دیل کارنگیRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ تا به حال چند بار برای ناخوشی یا دردی به پزشک مراجعه کرده‌اید و این جمله را شنیده‌اید که «منشأ عصبی دارد»؟ این روزها هر یک ما به نحوی با مشکلات فراوان و گوناگونی دست و پنجه نرم می‌کنیم. از یک سو در تیررس مشکلات اجتماعی قرار داریم و از سوی دیگر در ساحت زندگی شخصی آماج دشواری‌های کوچک و بزرگ هستیم. اما برای جان سالم به در بردن از این مشکلات باید چه‌کار کنیم؟ دیل کارنگی در کتاب صوتی آیین زندگی آموزه‌های سودمند و کارآمدی برای شما دارد. کسی در جهان نیست که از نگرانی در امان باشد. دشواری‌های ریز و درشت، زندگی همه‌ی ما را تحت‌الشعاع قرار می‌دهد و به‌راحتی روی شغل، درآمد، زندگی خانوادگی و روابط ما تأثیر می‌گذارد. کتاب صوتی آیین زندگی راهبردهایی عملی را برای ترک عادت مخرب نگرانی در اختیارتان قرار می‌دهد. با عمل کردن به رهنمودهای این کتاب می‌توانید نگرانی را از بین ببرید، پیش از آن که نگرانی شما را از بین ببرد. ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools