اول شخص مفرد

کتاب صوتی

کتاب صوتی اول شخص مفرد

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از

نام اصلی:

ناشر: نشر نیماژ

سال چاپ: 1400

شابک:

دسته بندی: داستان کوتاه

خلاصه:

اول شخص مفرد مجموعه هشت داستان کوتاه از هاروکی موراکامی، نویسنده مشهور ژاپنی است. او در تمام دنیا با داستان‌هایی شناخته می‌شود که عناصر رئالیسم جادویی را در خود دارند و ترکیبشان را عناصر فرهنگی و بومی ژاپن، ترکیبی خلاقانه و البته جذاب ساخته است. این داستان‌ها هم حس آشنای شرقی را دربردارند و هم روح ادبیات مدرن غرب در آن‌ها دمیده شده است.
در این کتاب هم هشت داستان را می‌خوانیم که این ویژگی‌ها را دارند و البته قلم روان و پخته موراکامی نیز سبب شده تا متفاوت‌تر از هر داستان دیگری شوند. همه این داستان‌ها از زبان اول شخص مفرد بیان می‌شوند و مخاطب است که باید تصمیم بگیرد آیا این داستان‌ها روایتی از یک زندگی‌اند و یا یک روایت خیالی.

بشنوید:

هنرمندان:
صدابرداری و میکس سروش اعتصامی
تهیه کننده راضیه هاشمی

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

کتاب صوتی مسخ مسخ

فرانتس کافکا

کتاب صوتی بیابان تاتارها بیابان تاتارها

دینو بوتزاتی

کتاب صوتی گریز پا گریز پا

آلیس مونرو

کتاب صوتی شب های روشن شب های روشن

فئودور داستایفسکی

کتاب صوتی سوپرمارکت شبانه روزی سوپرمارکت شبانه روزی

سایاکا موراتا

کتاب صوتی شیطان به قتل می‌رسد شیطان به قتل می‌رسد

آگاتا کریستی

تازه‌های ماه‌آوا

قتل خانم مک گینتینویسنده: آگاتا کریستیRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ هرکول پوآرو کارآگاه مشهور بلژیکی که معماهای دشوار و پرونده‌های ویژه قتل را با هوش بی‌نظیرش حل می‌کند،‌ این بار با یک پرونده‌ی قتل روبه‌رو شده است که رمزگشایی آن چندان آسان نیست! ماجرا با قتل خانم مک گینتی، پیرزنی که در یک روستای کوچک زندگی می‌کند آغاز می‌شود. پس از پخش شدن خبر قتل، همه‌ی اهالی روستا به مستاجر او شک می‌کنند و او را به‌عنوان قاتل خانم گینتی می‌شناسند! اما همه چیز به همین روشنی و آسانی نیست و ماجرای بسیار پیچیده‌تری در حال رخ دادن است! چرا که پس از مرگ پیرزن بیچاره، یکی دیگر از اهالی روستا نیز به قتل می‌رسد و این اتفاق پرونده‌های قدیمی را دوباره به جریان می‌اندازد. پرونده‌هایی که هرکدام به نوعی با این قتل‌ها در ارتباط هستند و هیچکس جز هرکول پوآرو از پس حل کردن آن برنمی‌آید! ”

چهل فکر سمینویسنده: آرنولد لازاروسRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ با خواندن و به کار بردن مطالب این کتاب تا حدودی قادر خواهید شد یکی دو یا چندین باور نادرست سمی‌تان را شناسایی کنید که باعث شده‌اند بدون دلیل ناراحت و ناراضی باشید. اما مهم‌تر این است که با به کار بردن پادزهرهای مختلف مطرح در این کتاب، می‌توانید افکارتان را سم‌زدایی کنید و مسیر را برای زندگی متعادل‌تر و از نظر روان‌شناختی سالم‌تر و ارضاکننده‌تر، هموار سازید. جای تعجب است که هنوز اشخاص باهوش و روشنفکر زیادی که خودشان را مردمانی مطلع و آگاه می‌دانند، از عقاید و فلسفه‌هایی پیروی می‌کنند که شادمانی خودشان را تخریب می‌کند و آرامش و سلامت دوستان و خانواده‌شان را از بین می‌برد. این کتاب برای اشخاصی که زندگی خود و عزیزانشان را تخریب می‌کنند، نوشته شده است. ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools