ژنرال در هزار توی خود

کتاب صوتی

کتاب صوتی ژنرال در هزار توی خود

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از
برگردان هوشنگ اسدی

" هزار توی پیچیده زندگی یک رهبر "

نام اصلی: The General in His Labyrinth

ناشر: نشر ثالث

سال چاپ: 1390

شابک:

978-622-6386-78-4

خلاصه:

مارکز در این رمان آخرین ماه‌های زندگی سیمون بولیوار ، فرمانده آزادی‌خواه آمریکای جنوبی را روایت می‌کند.هزار تویی که نماد دشواری‌ها و موانع پیش‌روی این رهبر جنبش‌های استقلال طلبانه در آمریکای جنوبی است.مارکز صرفا روایت تاریخ نمی‌کند و دوگانه عشق و تقدیر نقش اساسی در این رمان جذاب ایفا می‌کند.

بشنوید:

هنرمندان:
صدابرداری و میکس کیان شمس
انتخاب موسیقی کیان شمس
تهیه کننده راضیه هاشمی

تاریخ تولید اثر: بهمن ماه 96

مدت زمان اثر: 10 ساعت

توجه خاصی در حین اجرا به بخش های ادبی و هنری رمان برای پرهیز از یکنواختی وقایع تاریخی.

...

...

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

کتاب صوتی بخش D بخش D

فریدا مک فادن

کتاب صوتی دجله به حال تو ناله کند دجله به حال تو ناله کند

امیلی ین ملفتو

کتاب صوتی زمستان در راه است زمستان در راه است

گری کاسپاروف

کتاب صوتی کالبدشکافی ترور کالبدشکافی ترور

اندرو سینکلر

کتاب صوتی جستارهایی درباره زن جستارهایی درباره زن

سوزان سانتاگ

کتاب صوتی توتالیتاریسم توتالیتاریسم

هانا آرنت

تازه‌های ماه‌آوا

جهان در پوست گردونویسنده: استیون هاوکینگRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ استفن هاوکینگ در این کتاب ما را به مرزهای فیزیک نظری می برد. جایی که گاه واقعیت، شگفت انگیزتر از خیال است. پروفسور هاوکینگ مانند بسیاری دیگر از دانشمندان این حوزه علم، در جستجوی یک تئوری است که بتواند همه رویدادهایی که در این جهان پهناور رخ می دهند را شرح دهد. او تئوری نسبیت عام اینشتین و نظریه تاریخچه های چندگانه ریارد فینمان را در هم می آمیزد و آنها را در قالب یک تئوری یکپارچه که تئوری - ام نامیده می شود بیان می کند. ”

فکر کردن بی درنگ و با درنگنویسنده: دانیل کاهنمنRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ در نگاه رایج، انسان موجودی عقلانی است که اغلب بر مبنای منطق تصمیم می‌گیرد؛ اگر هم گاهی از مسیر عقل منحرف می‌شود، ریشه آن را معمولاً باید در احساسات و هیجاناتی چون خشم، ترس، یا نفرت جُست. از دهه هفتاد میلادی، دانیل کاهنمن و آموس تورسکی این نگاه را به چالش کشیده‌اند. آنان با طراحی آزمایش‌هایی ساده، اما هوشمندانه، نشان داده‌اند که ریشه بسیاری از خطاهای فکری ما نه‌فقط در هیجانات بلکه در دستگاه شناخت ماست. پژوهش این دو دانشمندِ روان‌شناس تأثیری ژرف بر علوم اجتماعی گذاشت و توجه رشته‌های گوناگون، از فلسفه و حقوق گرفته تا سیاست و پزشکی، را جلب کرد؛ در این میان شاید بیشترین بهره را علم اقتصاد برد، چنان که شاخه‌ای جدید به نام «اقتصاد رفتاری» شکل گرفت و در سال 2002 جایزه نوبل را در اقتصاد به کاهنمن اهدا کردند. کتاب حاضر چکیده سال‌ها پژوهش نویسنده آن درباره شگفتی‌ها و کاستی‌های ذهن انسان است، موجودی که می‌پندارد پادشاه افکار خویش است و فقط به اراده خود تصمیم می‌گیرد. به گواه این کتاب اما، عوامل دیگری هم هستند که در شکل‌گیری باورها، تصمیم‌ها و سلیقه‌های ما سهم دارند؛ شاید گریزی از آن‌ها نباشد، اما می‌توان با شناختشان منطقی‌تر فکر کرد و عاقلانه‌تر تصمیم گرفت. «این کتاب شاهکاری به قلم اندیشمندی بزرگ است، کتابی خواندنی، حکیمانه و عمیق. بی‌درنگ آن را بخرید، اما با‌درنگ بخوانیدش. شیوه تفکر شما به جهان و به زندگی شخصی‌تان را دگرگون خواهدکرد.» ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools