ماشین تحریر عجیب

کتاب صوتی

کتاب صوتی ماشین تحریر عجیب

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از
نویسنده تام هنکس

از پرفروش‌های نیویورک تایمز

نام اصلی: Uncommon type

ناشر: نشر نون

سال چاپ: 1397

شابک:

978-622-7064-95-7

خلاصه:

ماشین تحریر عجیب در ایالات متحده جای خود را در میان کتاب دوستان باز کرده و تام هنکس با این کتاب نشان داده علاوه بر مهارتش در بازیگری، قصه گویی شیرین و تواناست.او جهانی پر از شخصیت‌های چند وجهی ارائه می‌کند و همانند یک بازیگر یا نویسنده درجه یک، تصویری جامع از احساس را نیز با این قصه‌ها همراه می‌سازد، تصویری که طنز و تراژدی را در برمی‌گیرد.
هنکس علاقه خاصی به ماشین‌تحریرهای قدیمی دارد و مجموعه‌ای پر و پیمان از ماشین‌تحریر جمع‌آوری کرده‌است.در ماشین تحریر عجیب حضور ماشین تحریر گاهی بسیار ظریف و نامحسوس است و گاهی نقش اساسی در قصه ایفا می کند.بازیگر خلاق فیلم فارست گامپ می داند که در عصر دیجیتال ماشین تحریرها اشیایی تزیینی هستند و جهان هایی دیگر خلق می کنند.

بشنوید:

هنرمندان:
صدابرداری و میکس آرش رستمی
انتخاب موسیقی آرش رستمی
تهیه کننده راضیه هاشمی

تاریخ تولید اثر: آذرماه 98

مدت زمان اثر: 14 ساعت و 30 دقیقه

...

...

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

کتاب صوتی پزشک دهکده پزشک دهکده

فرانتس کافکا

کتاب صوتی وضع بشر وضع بشر

هانا آرنت

کتاب صوتی شیر سیاه شیر سیاه

الیف شافاک

کتاب صوتی گنج گنج

گراتزیا دلددا

کتاب صوتی برای فرداها متشکرم برای فرداها متشکرم

والری تریرولیر

کتاب صوتی راز جنگل پیر راز جنگل پیر

دینو بوتزاتی

تازه‌های ماه‌آوا

عین عاشقینویسنده: حسین وحدانیRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ ما محتاج رعایتیم انگار، چه وقتی معشوقیم و کسی دوستمان می‌دارد، چه وقتی عاشقیم و کسی را دوست می‌داریم. ما، همین ما که می‌توانیم در این آشفته‌بازار فروش عشق‌‌های یک‌بارمصرف در رنگ‌ها و اندازه‌ها و مدل‌های گوناگون، با یک پیامک سر‌و‌ته یک رابطه را هم بیاوریم یا کهنه‌ای را نو کنیم، دلمان رعایت می‌خواهد؛ رعایت شدن، رعایت کردن. رعایت، همان چیزی است که ما توی زندگی‌هامان گمش کرده‌ایم. همان که گم‌شدنش گلدان‌هایمان، آدم‌هایمان، عشق‌هایمان را خشکانده‌است ”

صبحانه در تیفانینویسنده: ترومن کاپوتیRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ صبحانه در تیفانی داستان هالی گولایتلی، دختری سرزنده و شاد با گذشته ای مبهم است که در نیویورک زندگی می کند. راوی بی نام داستان، مرد جوانی است که قصد دارد نویسنده بشود واز آنجا که در همسایگی هالی زندگی می کند تصادفا او را ملاقات کرده و به تدریج با دخترک آشنا می شود. این آشنایی مقدمه ای برای ملاقات راوی با دوستان هالی و ورود به دنیای هنرمندان آن زمان است. چندی بعد سر و کله مردی میانسال و افسرده پیدا می شود که ادعا می کند شوهر هالی است و... صبحانه در تیفانی شاهکار کوچک ترومن کاپوتی در ادبیات قرن بیستم جایگاه ویژه ای دارد. شخصیت اصلی این رمان پرفروش، در فهرست تاثیرگذارترین شخصیت های ادبی در تاریخ ادبیات آمریکا قرار گرفته و تاکنون چندین کتاب و مقاله درباره خود کتاب و شخصیت اول آن نوشته شده است. ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools