دومین بهار

کتاب صوتی

کتاب صوتی دومین بهار

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از

این کتاب موفق به دریافت جایزه‌ی ادبی پن مالامود شده و شامل هفت داستان کوتاه تکان دهنده‌ی بومی و جهانی است

نام اصلی: Island:the complete stories

ناشر: نشر بیدگل

سال چاپ: 1398

شابک:

978-622-7064-53-7

خلاصه:

کتاب دومین بهار: داستان‌های دهه 80 و 90 میلادی به قلم الیستر مک لاود، که موفق به دریافت جایزه‌ی ادبی پن مالامود شده، شامل هفت داستان کوتاه تکان دهنده‌ی بومی و جهانی است.

الیستر مک لاود در داستان دومین بهار (Island: the complete stories) زندگی پسری را به تصویر می‌کشد که همه فکرش ایجاد کلوپ گوساله‌هاست. البته به نظر خود او این ایده‌اش آنچنان هم خلاقانه و بکر نیست زیرا او در مزرعه زندگی می‌کند و اطرافش همیشه پر از حیوان است. با این وجود پسر در این داستان امور دام‌ها و موقعیت زمانی بعضی از آن‌ها را مدام در ذهن بررسی می‌کند.

مجله تایم در ستایش این اثر و نویسنده‌اش گفته است: "این داستان‌های شخصی و جست‌ و جوگرانه‌، با لحن مرثیه‌وار و خیس از ضرب‌آهنگِ آب‌های کانادا، گویای تلاش‌های ادبیِ اگر نه عظیم اما عمیقِ نویسنده‌شان‌اند."

بشنوید:

هنرمندان:
صدابردار فروغ بهرامی
کارگردان رضا عمرانی
تهیه کننده راضیه هاشمی

تاریخ تولید اثر: آبان ماه 1399

مدت زمان اثر: 8 ساعت و 45 دقیقه

...

...

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

کتاب صوتی پزشک دهکده پزشک دهکده

فرانتس کافکا

کتاب صوتی گنج گنج

گراتزیا دلددا

کتاب صوتی راز جنگل پیر راز جنگل پیر

دینو بوتزاتی

کتاب صوتی در خلوت خواب در خلوت خواب

فتانه حاج سیدجوادی

کتاب صوتی عصیان عصیان

یوزف روت

کتاب صوتی مجله صوتی کتاب شنبه- شماره اول مجله صوتی کتاب شنبه- شماره اول

گروه نویسندگان ماه آوا

تازه‌های ماه‌آوا

مسخنویسنده: فرانتس کافکاRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ مجموعه‌ای از پنج داستان شنیدنی نوشته‌ی فرانتس کافکا -نویسنده‌ی نامدار و صاحب‌سبک آلمانی- را در کتاب صوتی مسخ و داستان‌های دیگر می‌شنوید. داستان‌های این مجموعه به‌ترتیب «مسخ»، «در سرزمین محکومان»، «گزارشی به فرهنگستان»، «هنرمند گرسنگی» و «لانه» نام دارند. بی‌تردید مسخ را می‌توان یکی از تأثیرگذارترین و پربحث‌ترین آثار ادبی قرن بیستم قلمداد کرد. فرانتس کافکا در این داستان ماجرای مردی به‌نام گرگور سامسا را روایت می‌کند که یک روز صبح از خواب بیدار می‌شود و می‌بیند که دیگر کالبد انسانی ندارد. او حالا در خانه‌ی خود و روی تخت خود، به حشره‌ای زشت و بزرگ و چندش‌آور تبدیل شده است. منتقدان و مفسران تحلیل‌های بسیاری از داستان مسخ ارائه داده‌اند و با گذشت ده‌ها سال از نگارش و نخستین انتشار این اثر، گرگور سامسا کماکان توجه‌ها را به‌سوی خود جلب می‌کند. ”

به من نگاه کننویسنده: الهام فلاحRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ شیوع روزافزون اوتیسم در میان کودکان دغدغه بسیاری از والدین امروزی‌ست. آن هم در جامعه‌ای که امکانات قابل قبولی برای این کودکان در نظر گرفته نشده است. این کتاب تنها به بیان گوشه‌ای از مشکلات اوتیسم و تأثیر آن بر روابط آدم‌ها پرداخته است. نگاه، فرزند ابراهیم و غزاله، مبتلا به اوتیسم است. غزاله که زنی امروزی‌ست حاضر نیست تمام موقعیت‌ها، وقت و انرژی‌اش را صرف کودکی کند که چیزی از جهان او نمی‌داند. از سوی دیگر ابراهیم هم به طور کلی منکر اوتیسم دخترشان می‌شود. رابطه ابراهیم و غزاله در اثر مواجهه با این مشکل فرزندشان از هم می‌پاشد. معضلاتی که هر کدام از آن‌ها در نگهداری از کودکشان دارند، رویکرد جامعه، خانواده‌ها و اطرافیان به معضل اوتیسم دستمایه اصلی رمان به من نگاه کن است. ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools