ماجرای کاخ ابی گرنج( مجموعه نمایشی شرلوک هلمز)

نمایش صوتی

نمایش صوتی ماجرای کاخ ابی گرنج( مجموعه نمایشی شرلوک هلمز)

نمایش صوتی ماجرای کاخ ابی گرنج( مجموعه نمایشی شرلوک هلمز)

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از

وفاداری تا پای جان

نام اصلی: The Memories of Sherlock Holmes

ناشر: نشر ثالث

سال چاپ: 1393

شابک:

978-622-6386-00-5

خلاصه:

جنازه ی سریوستاس در کاخ اقامتگاهش پیدا شده است در حالیکه با جسم سنگینی سرش متلاشی شده وهمسر او لیدی براکنستال نیز در وضعیت روحی نامناسبی به سر می‌برد .کارآگاه جوان هاپکینز که مسئول پیگیری پرونده‌ی این جنایت است از هولمز درخواست می‌کند برای یافتن قاتل یا قاتلین خود را در اسرع وقت به کاخ ابی گرنج برساند.

بشنوید:

هنرمندان:
کارگردان رضا عمرانی
ادیتور صنم کجوئی
انتخاب موسیقی رضا عمرانی
تهیه کننده راضیه هاشمی
ویرایش- ادیت فروغ بهرامی

تاریخ تولید اثر: ادریبهشت ماه 96

مدت زمان اثر: 1ساعت و 22 دقیقه

این مجموعه نمایشی در فرم و شیوه اجرایی ساختار کلاسیک روایت را برگزیده و روابط شخصیت‌ها و مکان‌های وقوع داستان در همان چارچوب آشنا برای مخاطب فضاسازی و اجرا شده‌اند

...

...

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

کتاب صوتی وضع بشر وضع بشر

هانا آرنت

کتاب صوتی شیطان به قتل می‌رسد شیطان به قتل می‌رسد

آگاتا کریستی

کتاب صوتی هشت قتل حرفه‌ای هشت قتل حرفه‌ای

پیتر سوانسون

کتاب صوتی قتل خانم مک گینتی قتل خانم مک گینتی

آگاتا کریستی

کتاب صوتی شیر سیاه شیر سیاه

الیف شافاک

کتاب صوتی برای فرداها متشکرم برای فرداها متشکرم

والری تریرولیر

کتاب صوتی آدم کجا بودی؟ آدم کجا بودی؟

هاینریش بل

تازه‌های ماه‌آوا

خاطرات خون آشام- اشباح سایهنویسنده: ال.جی. اسمیتRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ ال. جی. اسمیت همانند دیگر آثار مجموعه‌ی خاطرات خون‌آشام، در این رمان نیز عشق را به نبرد پیوند می‌دهد تا شنونده‌ی داستان علاوه‌بر دنبال کردن صحنه‌های پرتلاطم مبارزه، هرچند کوتاه، از حضور عشق در لابه‌لای رخدادها نیز لذت ببرد. قلم نویسنده همان‌قدر که می‌تواند برای مخاطب مهیج و نفس‌گیر باشد، می‌تواند احساسی و برانگیزاننده‌ی عواطف او هم باشد. مخاطب با شنیدن چگونگی برخورد النا با استفان در زندان و لحظات سرشار از عواطف انسانی، بی‌شک به وجد می‌آید. ”

اعترافات رمان‌نویس جواننویسنده: اومبرتو اکوRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ این کتاب مجموعه چهار درس گفتار است که در یکی از دانشگاه های آمریکا ایراد شده است. اکو با طنز مخصوص به خود می گوید از این جهت عنوان رمان نویس جوان را بر خود نهاده که اولین رمانش یعنی نام گل سرخ را در سال 1980 و در پنجاه و چند سالگی منتشر کرده؛ پس به این ترتیب خودش را رمان نویسی جوان و البته با آینده ای پیش رو به شمار می آورد، رمان نویسی که تاکنون شش رمان نوشته و احتمالا طی پنجاه سال آینده رمان های زیاد دیگری منتشر خواهد کرد. اکو در این کتاب از منظر یک نظریه پرداز ادبی به تفاوت های نویسندگی خلاق با نویسندگی آکادمیک می پردازد و تجربیات خود را در زمینه رمان نویسی با خوانندگان در میان می گذارد. ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools