دیگر نویسندگان نویسنده آن تایلر (1)ویلیام هری مکریون (1)جیم کالینز (1)بلقیس سلیمانی (2)کریستوف ژانر ژازله (1) برگردان علی اصغر حداد (3)بهاره کریمخانی (2)افتخار نبوینژاد (1)اکرم شایان (1)لیلی مشایخ (2)
تازههای ماهآوا مالون میمیردنویسنده: ساموئل بکتنگاهی اجمالی به کتاب“ کتاب صوتی مالون میمیرد دومین قسمت از سهگانهی معروف ساموئل بکت نویسندهی برندهی نوبل ادبیات است. در این داستان مونولوگی بلند را میشنوید که حکایتهایی از اشخاص مختلفی را روایت میکند اما مهمترین ویژگی این قصهها نه پایان یا وقایع، بلکه نگاه منحصربهفردی است که مالون نسبت به دنیا دارد. ” مستند شنیداری گفتگو با نجف دریابندرینویسنده: مهدی مظفری ساوجینگاهی اجمالی به کتاب“ در این کتاب اظهار نظرهای دریابندری درباره موضوعات مختلف اعم از فراز و فرودهای زندگی شخصی وی از جمله حضورش در موسسه انتشارات فرانکلین و فراز و نشیب فعالیت این موسسه، نگاه او به مقوله ترجمه و مهمترین ترجمه هایی که از وی و در روزگار وی منتشر شده است درج شده است. در کنار این مساله نگاه او به بایدها و نبایدهای زبان فارسی، داستان نویسی طنز و سینما نیز درج شده است. از مهمترین نویسندگانی که دریابندری در این کتاب به اظهار نظر درباره آنها پرداخته است می توان به دهخدا، جمالزاده، هدایت، چوبک، آل احمد، گلستان و علی محمد افغانی اشاره کرد. وی در بخشی از این کتاب درباره نثر جلال آل احمد می گوید: من با نثر مقاله های جلال آل احمد هیچ موافق نیستم. یعنی نثری که در مقاله هایش می بینید، چیزی ساخته و پرداخته خودش است و به اصطلاح چیزی ساخته و پرداخته خودش است و به چیزی نیست که آدم آرزومند همه مثل آن بنویسند. شما تصور کنید که اکر نویسندگان ما بخواهند ادای آل احمد را در بیاورند به کلی چیز بی خودی می شود. البته یادم هست که خودش هم در جایی گفته بود این طرز خرف زدن را از یک نویسنده فرانسوی یاد گرفته. یعنی در واقع ادای او را در آورده. سلین، خیال می کنم. به هر حال زمانی از سبک آل احمد که معروف است، دو سه نفری تقلید می کردند ولی همه آنها پی کارشان رفته اند. یعنی الان دیگر کسی به نثر آل احمد توجهی ندارد. این خیلی طبیعی است. برای اینکه نثر مقاله های او نثر فارسی پاکیزه درست و حسابی نبود. به اصطلاح من درآوردی بود. اما به نظر من نثر داستان های آل احمد شایان توجه است. ”
مالون میمیردنویسنده: ساموئل بکتنگاهی اجمالی به کتاب“ کتاب صوتی مالون میمیرد دومین قسمت از سهگانهی معروف ساموئل بکت نویسندهی برندهی نوبل ادبیات است. در این داستان مونولوگی بلند را میشنوید که حکایتهایی از اشخاص مختلفی را روایت میکند اما مهمترین ویژگی این قصهها نه پایان یا وقایع، بلکه نگاه منحصربهفردی است که مالون نسبت به دنیا دارد. ”
مستند شنیداری گفتگو با نجف دریابندرینویسنده: مهدی مظفری ساوجینگاهی اجمالی به کتاب“ در این کتاب اظهار نظرهای دریابندری درباره موضوعات مختلف اعم از فراز و فرودهای زندگی شخصی وی از جمله حضورش در موسسه انتشارات فرانکلین و فراز و نشیب فعالیت این موسسه، نگاه او به مقوله ترجمه و مهمترین ترجمه هایی که از وی و در روزگار وی منتشر شده است درج شده است. در کنار این مساله نگاه او به بایدها و نبایدهای زبان فارسی، داستان نویسی طنز و سینما نیز درج شده است. از مهمترین نویسندگانی که دریابندری در این کتاب به اظهار نظر درباره آنها پرداخته است می توان به دهخدا، جمالزاده، هدایت، چوبک، آل احمد، گلستان و علی محمد افغانی اشاره کرد. وی در بخشی از این کتاب درباره نثر جلال آل احمد می گوید: من با نثر مقاله های جلال آل احمد هیچ موافق نیستم. یعنی نثری که در مقاله هایش می بینید، چیزی ساخته و پرداخته خودش است و به اصطلاح چیزی ساخته و پرداخته خودش است و به چیزی نیست که آدم آرزومند همه مثل آن بنویسند. شما تصور کنید که اکر نویسندگان ما بخواهند ادای آل احمد را در بیاورند به کلی چیز بی خودی می شود. البته یادم هست که خودش هم در جایی گفته بود این طرز خرف زدن را از یک نویسنده فرانسوی یاد گرفته. یعنی در واقع ادای او را در آورده. سلین، خیال می کنم. به هر حال زمانی از سبک آل احمد که معروف است، دو سه نفری تقلید می کردند ولی همه آنها پی کارشان رفته اند. یعنی الان دیگر کسی به نثر آل احمد توجهی ندارد. این خیلی طبیعی است. برای اینکه نثر مقاله های او نثر فارسی پاکیزه درست و حسابی نبود. به اصطلاح من درآوردی بود. اما به نظر من نثر داستان های آل احمد شایان توجه است. ”
دستهبندیها قالب داستان کوتاه (92)مجموعه داستان کوتاه (55)ادبی عرفانی (13)بیوگرافی (14)داستانک (7)روایی نمایشی (29) ژانر تراژدی (45)روانشناسی (228)دلهره آور (19)پلیسی جنایی (40)فلسفی (32)فراواقعی (9)